Resultaat 1–18 van de 367 resultaten wordt getoond

Filter
Weergeven 9 24 36

Beliani

In 2009 kwamen plots twee Zwitserse broers met unieke tuinmeubelen op de proppen. Deze tuinmeubelen werden destijds onder de naam Beliani op de markt gebracht. Nog steeds zijn de twee broers, Michael en Stephan Widmer, bezig met het optimaliseren van deze tuinmeubels. Feit is dat wij deze meubels met veel plezier in onze webshop aanbieden. De meubels hebben namelijk alles wat je van Zwitsers mag verwachten. Zwitsers zijn altijd erg precies, kijk maar naar de uurwerken van Zwitserse makelij. Dat geldt ook voor de meubels van Beliani. Sla dus snel je slag en koop de prachtige tuinmeubels van Beliani aan!

Het assortiment van Beliani

In de loop der jaren is het bedrijf met meerdere soorten tuinmeubels op de markt gekomen. Zo kan je prachtige loungesets van Beliani kopen. Deze loungesets zijn in vele varianten verkrijgbaar. Voor zowel 2- als voor 8 zitplaatsen kan je prachtige loungesets van Beliani aanschaffen. Ook in de wereld van tuintafels, tuinbanken, tuinstoelen en tuinaccessoires is Beliani actief. En met verve.

De kenmerken van Beliani

De Zwitserse makelij is duidelijk terug te zien in de producten van Beliani. De meubelen zijn van hoogwaardige, Zwitserse kwaliteit. De kleuren zijn vaak neutrale kleuren, waaronder antraciet, wit, zwart, grijs en bruin. Deze kleuren zorgen voor een gedegen doch fraaie uitstraling. Ook zorgt Beliani voor een lange levensduur van de tuinmeubels. Dat past uiteraard bij de hoogwaardige, Zwitserse kwaliteit.

Koop direct de meubelen van Beliani

Wil jij ook prachtige tuinmeubels van Zwitserse makelij in je tuin hebben staan? Het is mogelijk! Koop direct de meubelen van Beliani in onze webshop en verbeter het comfort in je tuin. De meubelen brengen je ongetwijfeld ontzettend veel plezier.