Resultaat 1–18 van de 171 resultaten wordt getoond

Bernstein Furniture

Bij het uitkiezen van nieuwe tuinmeubels moet je met meerdere zaken rekening houden. De tuinmeubels moeten binnen je budget passen, ze moeten helemaal naar wens zijn en ze moeten in je tuin passen. Daarnaast heb je ook de keus uit vele verschillende fabrikanten van tuinmeubels. Dat is ook iets wat je in ons assortimenten terug ziet. Persoonlijk zijn wij fan van Bernstein Furniture. Deze fabrikant weet namelijk kwalitatief hoogwaardige tuinmeubels te fabriceren.

Het assortiment van Bernstein Furniture

Welke soorten tuinmeubels vind je zoal terug in het assortiment van Bernstein? Nou, Bernstein richt zich onder andere op tuinsets. Je vindt in ons assortiment dan ook ontzettend veel tuinsets van dit merk terug. Hierbij heb je de keus uit allerlei verschillende samenstellingen en designs.

Dat geldt ook op het gebied van andere soorten tuinmeubels. Bernstein biedt kort samengevat een behoorlijk breed assortiment aan tuinmeubels aan.

De kenmerken van Bernstein Furniture

De tuinmeubels van Bernstein zijn dus van hoge kwaliteit. Dat heeft onder andere te maken met het materiaal waar deze fabrikant gebruik van maakt. De meeste tuinmeubelen zijn namelijk van RVS vervaardigd. Dat is een sterk, betrouwbaar en onderhoudsvrij soort materiaal. Perfect dus voor tuinmeubelen. Daarnaast zijn de tuinmeubels van Bernstein vaak in een redelijk neutrale kleur uitgevoerd. Je komt onder andere wit, zwart, grijs en bruin tegen in het aanbod van Bernstein.

Koop direct je meubelen van Bernstein Furniture

Wil je de prachtige meubelen van Bernstein in je tuin hebben staan? Koop deze dan veilig, goedkoop en snel in onze webshop. Je doet daarmee absoluut een goede aankoop. Je bent verzekerd van een lange levensduur en je hebt gigantisch veel keus. Zowel tuinsets, tuinstoelen, tuinbanken als tuintafels kan je van dit merk kopen. Veel plezier met je nieuwe tuinmeubels van Bernstein!