Resultaat 1–18 van de 34 resultaten wordt getoond

Barkrukken

Haal de gezelligheid van de kroeg naar je eigen tuin! Hoe? Door barkrukken aan te schaffen. Barkrukken hebben niet alleen een prettige zit, maar dragen ook nog eens bij aan de gezelligheid. Het is niet voor niets dat dergelijke krukken veelvuldig op gezellige plekken terug te vinden zijn. Het mooie van de barkrukken is dat je deze ook perfect op je tafel af kunt stemmen.

De voordelen van barkrukken

Het gezelligheidsaspect is absoluut één van de belangrijkste voordelen van een barkruk. Maar, de barkrukken brengen nog meerdere voordelen met zich mee. Zo is het een feit dat barkrukken weinig ruimte innemen. Je kunt daardoor ook in een relatief kleine tuin een zeer gezellig setje creëren. Bovendien zijn de barkrukken niet al te zwaar. Als je af en toe van samenstelling in de tuin wilt wisselen, is dat dus geen probleem. Je kunt de barkrukken moeiteloos optillen.

Verschillende varianten

Als je naar de barkrukken uit ons assortiment kijkt, zie je vele varianten. Zo heb je de keus uit verschillende materiaalsoorten, verschillende kleuren en verschillende designs. Dit stelt jou in staat om de barkrukken van je dromen te vinden. Eén ding weet je zeker: de barkrukken verhogen direct de sfeer in je tuin. De zit is bijzonder prettig, je kunt perfect aan een bartafel plaatsnemen en de krukken werken simpelweg sfeer verhogend.

Waar gaat jouw keuze naar uit?

Heb je al een mooie bartafel in je tuin staan? Zoek je daarbij nog passende barkrukken? Dan kan je bij ons zeker slagen. We willen je graag uitnodigen om de verschillende varianten te bekijken en met elkaar te vergelijken. Op die manier kan je de juiste keuze gaan maken. We wensen je alvast veel plezier met je nieuwe barkrukken!