Resultaat 1–18 van de 209 resultaten wordt getoond

Bijzettafels

Bijzettafels zijn erg divers en daardoor bijzonder veelzijdig inzetbaar. Door gebruik te maken van deze handige tafeltjes beschik je dan ook altijd over een flexibel plekje om bijvoorbeeld je drankje of een leuk accessoire zoals een plant op te zetten. Bijzettafels voor in de tuin zijn uitstekend geschikt wanneer er niet zoveel ruimte voor handen is om een grote tafel te plaatsen. Je plaatst bijzettafeltjes dan ook precies waar en bovendien ook zoals jij dat wenst. Heb je geen tuin, maar wel een leuk balkon waarop het heerlijk vertoeven is onder de warme zonnestralen? Ook dan kan een bijzettafel een zeer interessante aankoop blijken te zijn!

Onderhoudsvriendelijke bijzettafels

Bijzettafels zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Ze kunnen dan ook niet alleen vervaardigd zijn uit diverse materialen, daarnaast speelt natuurlijk ook de afwerking en daarmee de uitstraling een belangrijke rol. Mensen die er voor kiezen om over te gaan tot het aanschaffen van een bijzettafel voor in hun tuin willen vooral dat deze onderhoudsvriendelijk is. Omwille van deze reden wordt er vaak gekeken in de richting van een kunststof exemplaar. Deze zijn niet alleen stevig en onderhoudsvriendelijk, daarnaast kunnen ze ook overal worden neergezet waar je maar wenst. Heeft je kleine rakker een drankje omgestoten? Even een doekje er bij en jouw bijzettafel ziet er weer helemaal als nieuw uit!

De warme uitstraling van houten bijzettafels

Niet alleen kunststof bijzettafels zijn de moeite waard om te ontdekken. Wat bovendien ook te denken van de verschillende, houten exemplaren die op de markt zijn terug te vinden? Wat past er nu beter bij het natuurlijke karakter van je tuin dan de warme uitstraling van hout? Bovendien, ben je de uitstraling van je bijzettafel na enige tijd een beetje zat? Dan kan een likje verf daar zomaar even verandering in brengen!

Bijzettafels voor meer comfort in je tuin

Het kopen van een bijzettafel voor in de tuin gebeurt veelal omwille van praktische overwegingen. Anderzijds moet het ook gezegd dat ze het comfort in de tuin kan verhogen. Heb je ergens een comfortabele tuinstoel neergezet, maar ben je nog op zoek naar een mogelijkheid om je voeten lekker omhoog te kunnen leggen? Ook in dat geval kunnen bijzettafels voor jou de perfecte oplossing betekenen!