Resultaat 1–18 van de 107 resultaten wordt getoond

Filter
Weergeven 9 24 36

Loungeset eettafels

Een loungeset is een ongelooflijk prettig meubelstuk voor in je tuin. Je kunt optimaal tot rust komen en even een moment van ontspanning pakken. Maar, een loungeset kan ook voor praktische zaken gebruikt worden. Dat is zeker het geval als je de loungeset met een praktische loungeset eettafel combineert. Deze eettafels worden steeds populairder en dat is uiteraard niet zonder reden.

De voordelen van loungeset eettafels

Bij een loungeset draait het voornamelijk om het comfort. Dat is dan ook zeker het geval bij de loungeset eettafels. Deze eettafels hebben de juiste hoogte, zodat je op een zeer prettige manier aan de eettafel kunt zitten. In sommige gevallen is de hoogte van de eettafel zelfs helemaal op maat gemaakt voor je loungeset.

Daarnaast zien de loungeset eettafels er ook bijzonder fraai en gelikt uit. Ook is het mooi meegenomen dat je de keus uit veel varianten hebt.

Verschillende varianten

In ons assortiment kan je onder andere loungeset eettafels van aluminium, hardhout, natural rotan, rope en teakhout terug vinden. Deze materiaalsoorten brengen bepaalde voordelen én een bepaalde uitstraling met zich mee. Je kunt de uitstraling van de loungeset eettafel dan ook perfect afstemmen op de rest van je tuin.

Waar gaat jouw keuze naar uit?

Hoeveel mensen moeten plaats kunnen nemen aan jouw loungeset eettafel? Dit kunnen bijvoorbeeld 2 of 4 personen zijn. Met het aantal zitplaatsen benoemen we direct nog een belangrijk criteria bij een loungeset eettafel. Het advies van onze kant is dan ook om de verschillende loungeset eettafels goed met elkaar te vergelijken. Alleen op die manier kan je uiteindelijk bij de gewenste eettafel komen!