Inspiratie, Materialen

Vijf ideeën voor jouw rotan loungeset

Als je op zoek gaat naar een rotan loungeset is het aanbod overweldigend. Om je direct wat leuke ideeën op te laten doen en je inspiratie te bieden hebben wij onze rotan loungesets eens goed bekeken op de bijzondere eigenschappen die zij hebben. Op basis daarvan doen we jou vijf suggesties voor een passende rotan loungeset. Ben je benieuwd en kan je wat inspiratie gebruiken? Lees dan snel verder. Weet jij al precies wat je wilt hebben of hou je niet van rotan? Dan kun je natuurlijk ook direct via de handige zoekfuncties ons hele assortiment loungesets bekijken.

rotan loungeset kopen

rotan loungeset kopen

Rotan loungeset voor zon en schaduw

Heb jij dat ook wel eens? Je hebt je al lekker ingesmeerd en het kortste broekje uitgezocht dat je kon vinden. Je bent er helemaal klaar voor om een middagje bruin te bakken. Net op dat moment hoor je een bekende stem: ‘het is een beetje warm, mag de parasol op’? Of je zit lekker buiten bij te kletsen met jouw visite die ‘toevallig’ een goed gesprek beginnen over warmte, schaduw en verkoeling. Schuiven er in jou hoofd dan ook alvast wolken voor de zon? Niet nodig! Met onze rotan loungeset met luifel kunnen de schaduwliefhebbers lekker onder de ruime luifel terwijl jij van het zonnetje geniet. Met 23 delen is de set zeer uitgebreid, het rotan staat erg romantisch en de prijs is zonnig als een zomerdag. Voor jou einde discussie?

Rotan loungeset op jouw balkon?

Niet iedereen heeft een tuin. We merken dan ook dat er regelmatig mensen met een balkon bij de loungesets staan weg te dromen en dan mistroostig concluderen dat ze de ruimte toch niet hebben. Behoor jij tot die categorie? Dan kun je nu weer een droom waarmaken, want wij hebben een rotan loungeset voor op het balkon. Uiteraard kun je ook samen met jouw partner loungen, dat is nog voordeliger genieten. Met een natuurlijke uitstraling en een voetenbankje dat ook als bijzettafeltje kan dienen is deze rotan balkon loungeset erg efficiënt en elegant.

Rotan loungeset zonder hoeken?

Omdat veruit de meeste tuinen rechte hoeken en lijnen hebben zijn de meeste loungesets ook rechthoekig of vierkant. Mooi, maar de originaliteitsprijs win je er niet mee. Bovendien is een rechthoekige loungeset in een romantische tuin vaak net wat te formeel. Speciaal voor de mensen die zich in dit plaatje herkennen introduceren we dit pareltje. Een ronde rotan loungeset. Je kunt net zo gemakkelijk onderuit als in een rechthoekige loungeset, maar het rotan en de ronde vormen maken deze rotan loungeset lekker knus en gevoelig romantisch. Heb jij al zin om te knuffelen?

Rotan loungeset voor dat ene hoekje

Je kan veel willen en dagdromen, maar als jouw tuin al aangelegd is ben je wel aan de ruimte gebonden. Daarom zijn veel mensen op zoek naar een rotan loungeset in een hoek, zodat deze in hun hoekje past. Natuurlijk hebben wij ook voor jullie een oplossing. Of je nu de rechter of de linker hoek moet gebruiken, deze rotan loungeset geeft precies de uitstraling die je in die hoek nodig hebt. Door de opstelling lig je altijd naar de tuin toe. Je kunt dus tijdens het loungen lekker genieten van alles wat er in jouw tuin te beleven valt. Lekker hoekje hé?

Rotan loungeset voor ieder budget

Net zoals je soms gebonden bent aan de ruimte ben je ook gebonden aan jouw budget. Natuurlijk kun je jouw tuinmeubelen in termijnen betalen, maar je kunt ook een goedkope oplossing vinden. Ben jij een van de meest fanatieke koopjesjagers? Dan slaag je bij ons al voor een rotan loungeset onder 200 euro. Speelt het budget geen rol? Dan is deze set de meest exclusieve rotan loungeset die wij je kunnen bieden.

Bekijk onze gehele collectie rotan tuinmeubelen