Kees Smit review

Als je op de A1 langs Amersfoort rijdt, zie je de grote showroom van Kees Smit Tuinmeubelen direct langs de weg liggen. Ook in Almelo heeft Kees Smit een zogeheten Experience Store XXL. In deze onwijs grote meubelzaken kan je allerlei tuinartikelen, tuinaccessoires en gerelateerde producten vinden. Vanuit Tuinmeubelsale.nl zijn we onwijs trots dat we met zo’n grote, gerenommeerde en hoogwaardige partij samen kunnen werken.

Voor het aanschaffen van tuinmeubelen kan je tegenwoordig bij meerdere partijen terecht. Wij werken bewust met vier partijen samen, waarvan Kees Smit één van de partijen is. Graag informeren we jou zo uitgebreid mogelijk over onze partners; op deze pagina kan je dan ook een uitgebreide Kees Smit review vinden. Je vindt iets meer informatie over het bedrijf, we hebben het assortiment opgesomd en we bespreken de belangrijkste voordelen van Kees Smit. Tot slot kijken we ook nog kort naar de beoordelingen die klanten aan dit bedrijf geven.Over Kees Smit

We hebben hier echt te maken met een familiebedrijf. Henk Smit is namelijk sinds 2011 de derde generatie die de leiding over het bedrijf genomen heeft. Alles begon in het jaar 1942 aan de hand van Henk Smit. Henk richtte een winkel op waarin ze allerlei huishoudelijke artikelen verkochten. Dit varieerde van mattenkloppers tot aan kopjes en schotels. De focus lag hierbij op de gebieden rondom Almelo, waar Henk Smit langs de boeren ging met paard en wagen.

In het jaar 1952 werden de paard en wagen ingeruild voor een mobiele winkel. Totdat rond 1965 steeds meer Nederlanders een eigen auto kregen; het was toen niet meer per sé nodig om bij de mensen langs huis te gaan. Henk Smit besloot daarom om een huishoudwinkel te starten. In deze huishoudwinkel werd de basis gelegd voor de verkoop van tuinmeubelen.

In 1972 werd het bedrijf overgenomen door Kees Smit. Hij startte direct met de bouw van een groot pand op een bedrijventerrein en specialiseerde zich vanaf die locatie in de verkoop van tuinmeubelen. In 1990 werd het bedrijf uitgebreid met een nieuwe showroom in Almelo; dat is hedendaags nog steeds één van de locaties van Kees Smit Tuinmeubelen.

In de jaren daarna werd gestart met een eigen website, een eigen distributiecentrum en werd het bedrijf overgenomen door de derde generatie. Zoon Kees Smit droeg het bedrijf over aan zijn zoon Kees Smit. De laatstgenoemde was pas 27 jaar toen hij het stokje van dit grote familiebedrijf over mag nemen. Anno 2020 is Kees Smit Tuinmeubelen één van de grootste spelers binnen de tuinmeubelenbranche. Dat is onder meer terug te zien in de uitbreiding waar Kees Smit mee te maken heeft gehad. De jonge ondernemer besloot namelijk om de website ook in België en Duitsland te lanceren. Zodoende is het afzetgebied van dit bedrijf nóg groter geworden.

Binnen het bedrijf fungeren enkele pijlers als het fundament. Zo wil Kees Smit het grootste assortiment van tuinmeubelen in Europa aanbieden én wil het de laagste prijsgarantie bieden. Tot slot wil het bedrijf ook de kwaliteit van de tuinmeubelen waarborgen c.q. zo hoog mogelijk houden. Bij Kees Smit Tuinmeubelen ben je dan ook aan het juiste adres voor het kopen van tuinmeubelen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Het assortiment van Kees Smit

Tegenwoordig is het assortiment van Kees Smit onwijs uitgebreid te noemen. Neem een kijkje op de webshop en je snapt direct wat wij bedoelen. Je kunt in de bovenbalk in de webshop kiezen uit de volgende categorieën:

Onder meer vanwege dit uitgebreide assortiment werken wij dolgraag met Kees Smit Tuinmeubelen samen. Voor elk huishouden zijn simpelweg de gewenste tuinmeubelen bij dit bedrijf te vinden. Dankzij de laagste prijsgarantie betaal je bovendien de meest gunstige prijs. Wat wens je nog meer?

De voordelen van Kees Smit

Het belangrijkste voordeel van Kees Smit is terug te vinden in de prijs-kwaliteitsverhouding. Het bedrijf biedt alleen producten van de hoogste kwaliteit aan. Daarbij hoef je niet de hoofdprijs te betalen; nee, dankzij de laagste prijsgarantie ben je verzekerd van de beste prijs. Door deze combinatie doe je bij Kees Smit Tuinmeubelen eigenlijk altijd een goede aankoop.

Bijkomend voordeel is dat je bij dit bedrijf de keus uit een uitgebreid assortiment hebt. Het is niet voor niets dat Kees Smit het grootste assortiment van tuinmeubelen in heel Europa aanbiedt. Dankzij het uitgebreide aanbod kan jij altijd wel de geschikte tuinmeubelen vinden. Bovendien ben je hierdoor in staat om tuinmeubelen te vinden die 100% aansluiten op jouw wensen en smaak.

Ook willen we graag de twee grote Experience stores bespreken. In deze ruime showrooms – gevestigd in Amersfoort en Almelo – kan je het grote assortiment van Kees Smit bekijken. Bovendien kan je hier met grote regelmatig prachtige kortingen vinden. Reis je liever niet naar Amersfoort of Almelo af? Dan kan je altijd nog gebruik maken van de overzichtelijke en prettige website.

Op het gebied van service verlenen scoort Kees Smit ook hoge punten. Dat is onder andere te danken aan de mogelijkheid om alle bestellingen te laten bezorgen. Als je voor meer dan 150 euro een bestelling plaatst, geniet je bovendien van gratis verzending. Bestel je voor minder dan 150 euro? Dan betaal je slechts enkele euro’s aan verzendkosten, waarna je de bestelde artikelen binnen enkele werkdagen al thuis kunt verwachten.

Tot slot willen we nog de klantenservice van Kees Smit Tuinmeubelen aanstippen. Een van de doelen van dit bedrijf is om de hoogst mogelijke service te verlenen. Mede hierom is er veel aandacht besteed aan de klantenservice. Dat zie je al direct terug als je op de website komt; je kunt namelijk direct live chatten met één van de medewerkers. Daarnaast kan je in de sectie veelgestelde vragen ook het antwoord op vele, uiteenlopende vragen vinden.

De klantenservice is op maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur geopend. Op zaterdag staan de medewerkers van 10.00 tot 17.00 uur voor je klaar. Je kunt hen, behalve bovengenoemde mogelijkheden, ook via de telefoon (0546 81 94 93) of via de mail (klantenservice@keessmit.nl) bereiken.

Beoordelingen Kees Smit

Zoals gezegd hecht Kees Smit veel waarde aan de klanttevredenheid. De cijfers laten in ieder geval duidelijk zien dat onwijs veel klanten onwijs tevreden zijn. Op een schaal van 10 geven de klanten Kees Smit een beoordeling van 9,4. Bovendien bevelen maar liefst 100% van alle klanten dit bedrijf aan.

In de afgelopen jaren heeft Kees Smit Tuinmeubelen bovendien enkele awards gewonnen. In 2016 kreeg het bedrijf de Thuiswinkel Award. In 2012, 2015 en 2016 werd Kees Smit uitgeroepen tot beste tuinmeubelwinkel van ons land. Deze prijzen spreken tot de verbeelding en zeggen genoeg over dit bedrijf.

Bij de beoordelingen van klanten komen enkele aspecten continue terug. De vriendelijke en vakkundige klantenservice, de snelle levering, het uitgebreide assortiment en de fijne website maken veel klanten tevreden. Ook wij zijn uiterst tevreden dat we met Kees Smit Tuinmeubelen samenwerken!