Inspiratie, Tuinmeubelen

Vijf bijzondere tuinbanken die inspireren

Waarom rust er toch zo’n taboe op bijzondere tuinbanken? Iedereen die een beetje van tuinen kijken houdt ziet dat er haast overal dezelfde soort fantasieloze rechthoekige banken worden geplaatst. Dat is niet nodig, want er zijn genoeg bijzondere tuinbanken te koop. Wil jij eens een keertje iets anders? Laat je dan verrassen door ons bijzondere assortiment. Voor de mensen die liever wat meer inspiratie opdoen hebben wij vijf bijzondere tuinbanken geselecteerd. Die zetten we hierna op een rijtje.

bijzondere tuinbanken kopen

bijzondere tuinbanken kopen

Bijzondere tuinbanken face to face

Krijg jij ook het gevoel van een schoolreisje of verplicht groepsuitje als je weer met elkaar op een rij op een tuinbank zit? Met deze ijzeren bank is dat gevoel weg. Je zit namelijk wel naast elkaar, maar een verschillende kant op. De bank is erg decoratief en bovendien handig als je allebei een ander favoriet stukje tuin hebt. Door de unieke vormgeving is dit een van de bijzondere tuinbanken die ook prima als devider kan dienen om bijvoorbeeld een stijlovergang te markeren.

Bijzondere tuinbanken in de natuur

Natuurlijk hoeft een bank helemaal niet de aandacht in jouw tuin op te eisen. Het is vaak veel leuker als de bank helemaal opgaat in de natuur. Deze ijzeren bank met boog kun je plaatsen in een perk met bijvoorbeeld een klimop of blauwe druif. Doordat de bank als geleider dient zal de bank na verloop van tijd met de plant van jouw keuze overwoekerd zijn. Je zit dan superromantisch letterlijk in het groen. Om te voorkomen dat uw zitvlak na datzelfde verloop van tijd een speldenkussen lijkt na een avondje romantisch bankhangen raden we je aan geen rozen te gebruiken. Ook onder een boom is het vaak goed toevoegen. Onze, in twee delen te leveren, boombanken zorgen ervoor dat u heerlijk onder jouw favoriete boom kunt relaxen.

Bijzondere tuinbanken voor het gemak

Soms wil je lekker languit liggen en genieten van een zonnetje. Op andere momenten wil je lekker buiten eten of gezellig een boekje lezen met een goed glas onder handbereik. Vaak moet je dan verhuizen of de tuinmeubelen verslepen. Onze volgende categorie bijzondere banken noemt men converteerbare banken. Deze kun je, als je wilt liggen, gebruiken om lekker languit te gaan. Wanneer je gezellig wilt zitten en wel een tafeltje of armsteun kunt gebruiken klap je het middelste deel van de bank op. Zo converteer je jouw tuinbank naar een Loveseat met tafeltje. Ook heel gemakkelijk zijn onze picknickbanken. Ze nemen niet te veel ruimte in en zijn erg gunstig geprijsd. Zo hoef je je geen zorgen te maken als er tijdens een feestje wordt geknoeid. Sterker nog, met een pot goede beits en een stel creatieve kinderen kan je de bank zelfs versieren zoals jij wilt.

Bijzondere tuinbanken om zachtjes van in slaap te wiegen

Zie je jezelf al lekker liggen, los van de wereld om je heen, zachtjes wiegend op het ritme van een zomerbriesje, even helemaal weg van de wereld? Of wil je jouw kinderen een stukje entertainment bieden zonder een halve dag graven en spitten? Dan kun je natuurlijk een keuze maken uit onze laatste categorie bijzondere banken, de schommelbanken. Lekker rusten terwijl je schommelt of schommelen terwijl je rust. Hoe dan ook, geniet er maar lekker van!

Natuurlijk is deze selectie maar een klein deel van ons aanbod, dus je kunt altijd nog even verder rondkijken in ons assortiment.