Inspiratie, Tuinmeubelen

De leukste tuinbanken met bijbehorende decoratie

Natuurlijk wil je graag de elementen in jouw tuin een beetje op elkaar afstemmen. Dat moet ook wel, want anders wordt de tuin niet direct een plek voor rust en ontspanning. Nu kun je ons assortiment van 15.000 artikelen zelf wel doorploegen, maar misschien is het beter om eerst een beetje inspiratie op te doen. Hopelijk helpen de tips in dit artikel jou om een mooie tuinaankleding samen te stellen met de leukste tuinbanken. We zijn benieuwd!

tuinbanken uitzoeken

tuinbanken uitzoeken

Oosterse buitenkleden bij de leukste tuinbanken

Veel mensen zijn dol op een Oosters aandoend element in hun tuin. Toch ben je niet echt origineel met jouw teakhouten tuinbank met gebogen rug in het grasperkje. Als je jouw Oosterse element iets meer cachet wilt geven kun je beginnen met een uniek Oosters buitenkleed, zeg maar een Perzisch tapijt voor buiten. Als je daar een bijzondere bananenbank of nostalgische outdoor textiel tuinbank bijzet heb je zeker een mooie combinatie met de leukste tuinbanken die je terug brengt naar de tijd dat geluk nog heel gewoon was.

Creatief combineren in de kleine ruimte

Je kunt natuurlijk wel een mooie parasol kopen met enorme bankenset erbij, maar dat wordt toch passen en meten in de voortuin. Ook op balkon is het behelpen. Met een mooi schaduwdoek breng je een spannende tint in jouw kleine tuin of balkon, zonder dat je met voet of mast in de weer moet. Hierna kun je lekker beschut wegkruipen in jouw opklapbare loveseat. Gelukkig kan hij ook zo weer aan de kant als je jouw spaarzame ruimte voor iets anders nodig hebt. Zelfs een balkontafel is op zo’n moment overbodig.

Zelfs als de R weer in de maand zit zwijmelen in de tuin

Natuurlijk kun je snel naar binnen als je niet meer zonder warme trui naar buiten kunt, maar waarom zou je? De tuin blijft alle jaargetijden mooi, dus kies voor een mooie buitenhaard. Natuurlijk wil je voorkomen dat jouw mooie teakhouten bank eindigt als haardhout. Met deze comfortabele metalen tuinbanken hoef je daar gelukkig niet bang voor te zijn. Als je jouw combinatie echt naar eigen smaak wilt afronden kun je in ons assortiment heerlijke tuinkussens terecht om de leukste tuinbanken verder op maat te maken.

Lekker genieten in iedere tuin

Wie had er gezegd dat je alleen kunt genieten in jouw eigen tuin? Wie weet ben je net zo graag te vinden in de tuin van jouw camping, volkstuin of op een gezellig tuinevenement. Natuurlijk wil je wel een beetje lekker zitten. Dat is met deze opklapbare partybank geen enkel probleem. Hij is zowel met het onderstel als met het zitgedeelte in te klappen dus makkelijk achterin de auto te vervoeren. De bank is gemaakt van kunststof dus ook goed te tillen. Als je helemaal mobiel wilt zijn neem je gelijk zo’n handige inklapbare campingtafel op wieltjes mee. Ook deze kan plat achterin de auto en is geschikt om overal mee naartoe te nemen. Op de tafel kan je natuurlijk jouw eten en drinken kwijt maar misschien ook wel spullen uitstallen voor op een tuinbeurs. Gezellig!

Zit jij ook graag lekker te eten?

Lekker buiten eten is altijd een feest. Dat doe jij toch ook het liefst waar en wanneer je maar wilt? Dat kan want met deze handige kogelbarbecue op wielen kun jij eten waar en wanneer je wilt. Nu is het nogal moeilijk om ver weg te gaan met zo’n volle bak nagloeiende kooltjes en een kogel die druipt van de bakresten, maar op balkon of in een kleine tuin kan je de barbecue wel lekker in de hoek wegzetten. Kun je mooi jouw converteerbare picknickset met tafel weer terugvouwen tot een makkelijk bankje als de visite weer naar huis is. Alle ruimte om samen nog even na te genieten van een geslaagde avond!