Inspiratie, Tuinmeubelen

De mooiste tuintafels op een rijtje!

tuintafels kopen

Wat is in jouw huis het belangrijkste meubelstuk? De kans is groot dat het belangrijkste meubelstuk de eettafel is; daar breng je immers gedurende een dag relatief veel tijd door. Dat geldt overigens niet alleen voor de eettafel in jouw huis, maar ook voor de tafel in jouw tuin.

Wij zijn van mening dat een tuintafel één van belangrijkste meubelstukken in ene tuin is. Met deze tuintafel verschaf je jezelf immers een heerlijke plek om optimaal van jouw tuin te genieten. Je kunt aan de tuintafel een krantje lezen, je kunt hier genieten van een lekkere borrel, je kunt hier heerlijk dineren en je kunt hier ook op een warme zomeravond leuke spelletjes spelen.

Heb je interesse om een nieuwe tuintafel aan te gaan schaffen? Wil je graag ook meer en meer tijd aan jouw tuintafel door gaan brengen? Dan weet je in ieder geval één ding zeker: je hebt tegenwoordig ongekend veel keus. Door de jaren heen zijn er namelijk allerlei soorten tuintafels op de markt gebracht. Deze verschillen zijn onder meer tot stand gekomen door specifiek materiaalgebruik en door innovatieve ontwerpen van verschillende merken.

In dit artikel willen we jou graag kennis laten maken met de mooiste tuintafels. We bespreken daarbij niet specifieke tuintafels, maar we geven graag aan op welke materialen je bijvoorbeeld kunt letten. Zo zijn wij bijvoorbeeld zeer te spreken over een tuintafel van hout én staal. Deze twee materialen brengen een prachtige uitstraling met zich mee.

mooiste tuintafels

mooiste tuintafels

Volledig houten tuintafel

Heb jij in jouw tuin voor een natuurlijke/landelijke uitstraling gekozen? Dan is het absoluut voor de hand liggend om voor een volledig houten tuintafel te kiezen. Een dergelijke tuintafel past immers perfect in een tuin met natuurlijke uitstraling en ziet er bovenal geweldig uit.

Bijkomend voordeel is dat je echt uit heel veel verschillende houten tuintafels kunt kiezen. Je kunt hierdoor de juiste keuzes maken op het gebied van de kleur van het hout, op het gebied van afmetingen van de tuintafel en op het gebied van de houtsoort. Je kunt bijvoorbeeld voor een eiken tuintafel kiezen, maar je kunt ook voor een tuintafel van teak hout kiezen. Aan jou de keus.

Gaat jouw voorkeur uit naar een volledig houten tuintafel? Dan ben je bij Tuinmeubelsale.nl in ieder geval aan het juiste adres. In ons assortiment vind je namelijk ongekend veel soorten houten tuintafels. De kans is dus héél groot dat je bij ons een geschikte tuintafel kunt vinden, waarbij je hoogstwaarschijnlijk ook te spreken bent over het prijskaartje. Wij doen er immers alles aan om alle tuintafels zo voordelig mogelijk aan te bieden.

Tuintafel van graniet

Gaat jouw voorkeur meer uit naar een moderne uitstraling? Gebruik je daarom het liefste stenen materialen in jouw tuin? Of wil je het liefste een zo’n strak mogelijke tuin creëren? In beide situaties is het zeer interessant om te kijken naar een tuintafel van graniet. Dit materiaal is zeer robuust, brengt een prachtige uitstraling met zich mee en is vrij uniek te noemen.

Als je in onze webshop naar granieten tuintafels kijkt, zie je een beperkt aanbod naar voren komen. We bieden ongeveer 20 verschillende tuintafels van graniet uit, waardoor je wel nog voldoende keus hebt. Tegelijkertijd weet je ook dat je een dergelijke tuintafel niet in elke tuin tegen gaat komen.

Met een dergelijke tuintafel geniet je van verschillende voordelen. Enerzijds geniet je van de prachtige uitstraling, terwijl je anderzijds ook geniet van de robuustheid van een granieten tuintafel. Dit materiaal is tegen een stootje bestand en past dus eigenlijk perfect in een tuin. Oók tegen de verschillende weersomstandigheden is een tuintafel van graniet namelijk bestand; wat wens je nog meer?

We nodigen je van harte uit om het assortiment van granieten tuintafels eens te bekijken. Bekijk de verschillende vormen van de tafels, bekijk de verschillende afmetingen en bepaal de verschillende stijlen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stijlvolle rechthoekige tafel met twee forse tafelpoten, maar je kunt ook kiezen voor een vierkante granieten tuintafel van 1 meter bij 1 meter. Aan jou de keus!

Tuintafel van hout en staal

Ben jij een ware liefhebber van de industriële stijl? Heb je daarom in jouw huis ook meerdere meubelen in de industriële stijl? Dan heb je nú de mogelijkheid om deze stijl ook in jouw tuin door te gaan trekken. Wij bieden namelijk unieke tuintafels van hout én staal aan. Deze twee materialen zou je in eerste instantie niet direct met elkaar in de tuin combineren, maar de twee materialen staan juist prachtig in combinatie met elkaar.

Met een tuintafel van hout en staal geniet je van een prachtige uitstraling. Aan de ene kant brengt het hout een landelijke uitstraling met zich mee, terwijl het staal juist een industriële stijl met zich mee brengt. Deze twee stijlen passen perfect bij elkaar en zorgen dus voor een unieke uitstraling. Bijkomend voordeel is dat je deze materialen moeiteloos in verschillende tuinstijlen kunt implementeren. In zowel een tuin met een moderne uitstraling als in een tuin met een landelijke uitstraling staat een tuintafel van hout en staal bijzonder fraai.

Gaat jouw voorkeur uit naar een tuintafel van hout en staal? Let dan goed op de afmetingen van de tuintafel, op de afmetingen van jouw terras en op jouw persoonlijke voorkeuren. Kijk daarbij uiteraard ook goed naar bijpassende tuinstoelen; je wilt immers zo comfortabel mogelijk gebruik maken van deze prachtige tuintafel.

Slotwoord

Het mag duidelijk zijn; het aanbod van tuintafels is hedendaags vrij gevarieerd te noemen. De houten tuintafels brengen een landelijke uitstraling met zich mee, terwijl de granieten tuintafels juist prachtig in een industriële en strakke tuin staan. Met de tuintafel van hout en staal kies je eigenlijk voor een prachtige compromis.

Wil je graag één van deze tuintafels aanschaffen? Check dan direct ons assortiment, vergelijk de verschillende tuintafels en sla direct je slag. Je bent overigens ook bij ons aan het juiste adres voor onder meer vuurtafels en speciale eettafels voor bij de loungeset. De kans is in ieder geval héél groot dat je bij ons de gewenste tuintafel weet te vinden!