Tips, Tuinmeubelen

De top 3 – Loungeset met een hoge tafel

loungeset met hoge tafel

In de zomermaanden eten we ‘s avonds heerlijk in eigen tuin aan onze loungeset. Een loungeset met een hoge tafel is hierbij een uitkomst! Ontdek onze top 3…

loungeset met hoge tafel kopen

loungeset met hoge tafel kopen

Loungeset om aan te eten

Comfort speelt een hele belangrijke rol bij het kiezen van een Loungeset. Maar heb je er wel eens over nagedacht waar je hem echt voor gaat gebruiken? Het is natuurlijk fantastisch om languit te kunnen genieten van de zon. Maar als je met een bord op schoot moet gaan eten dan valt het meestal een beetje tegen. Je wilt ook bij het eten een comfortabele zit hebben! Als je niet de ruimte hebt voor 2 loungesets in je tuin dan moet je een combinatie zien te vinden. Wij zijn hierop ingedoken en hebben een aantal goede tips voor jou gevonden! We hebben gekeken naar zitcomfort, prijs-kwaliteit, levering en natuurlijk naar het algemene design. We hebben een top 3 gemaakt om jou een goed beeld te geven!

Top 3 – loungesets met een hoge tafel

De nummer 3 is geworden:

Forza Barolo/ROUGH-L dining loungeset 8-delig – Keessmit.nl – €1849,-

Onze keuze is gevallen omdat deze set heel erg multifunctioneel is. De onderdelen zijn los van elkaar te verstellen. Dit wordt ook wel een modulair Loungeset genoemd. De houten tafel zorgt voor een unieke uitstraling waardoor je echt een natuurlijke uitstraling creëert. De kussen zijn dik gevuld en je kunt er natuurlijk heerlijk op liggen! Het materiaal van deze Loungeset is wicker. De combinatie wicker en hout vinden wij heel erg mooi! Kortom, hier kun je heerlijk aan loungen en eten. Dit set is te verkrijgen bij Keessmit.nl en kost €1849,-.

De nummer 2 is geworden:

Garden impressions bloomington lounge diningset 5-delig organic grey – Blokker.nl – €799,-

Voor mensen met een wat kleiner budget is dit een perfecte set! Deze set omvat alles wat je nodig hebt. Zo heeft deze set 2 kleine krukjes om heerlijk te kunnen ontspannen. Daarnaast is de tafel van deze Loungeset ideaal om aan te eten. Het heeft een hogere afmeting en doordat en 2 verticale poten onderstaan heb je nooit last van beknelde benen. Ook deze set is van wicker en is erg onderhoudsvriendelijk. Je kunt op deze set makkelijk 5 mensen kwijt en eventueel kunnen er nog 2 kleintjes op een krukje! Voor een gezin is dit dus een mooie Loungeset voor een scherpe prijs. Dit set is te verkrijgen bij Blokker.nl en kost €799,-.

De nummer 1 is geworden:

Bilbao stoel-bank dining loungeset verstelbaar 6-delig grijs – AVH-outdoor.nl – €1395,-

De absolute nummer 1 is toch wel het Loungeset van AVH Outdoor tuinmeubelen. De Bilbao Loungeset bestaat uit een driezitsbank, 2 verstelbare stoelen, een hoge tafel en 2 voetenbanken. Dit set is multifunctioneel omdat je hier super aan kunt eten, heerlijk mee kunt relaxen en maar liefst 7 zitplaatsen hebt. De kussen stevig en goed gevuld. De verstelbaarheid is uitvoerig getest en kan zomer en winter blijven functioneren. Je hoeft dus niet bang te zijn dat deze set in de winter kapot vriest. De tafel is voorzien van gehard glas waardoor het kindvriendelijk is. De Voetenbanken zijn dusdanig groot dat je dit kunt zien als volwaardige zitplaatsen. Daarnaast is de set ook nog is super aantrekkelijk geprijsd. Je koopt deze set bij AVH-outdoor.nl voor €1395,-.

Loungeset kiezen

We hebben je onze top 3 loungesets met een hoge tafel laten zien. Wil je meer loungesets bekijken met een hoge tafel? Bekijk dan hier de gehele collectie!

We zijn erg benieuwd naar jouw mening en helpen je graag bij het uitzoeken van een geschikte Loungeset. Heb je zelf tips voor onze redactie dan horen wij dat graag van je!

 

ONTDEK HIER ALLE LOUNGESETS