Inspiratie, Tips, Tuinmeubelen

De verschillende soorten loungesets

soorten loungesets

Een lounge set biedt je ongelooflijk veel comfort, plezier en gemak. Met een lounge set maak je de lekkere warme zomeravonden nóg aangenamer. Als je op zoek naar een nieuwe lounge set bent, heb je de keus uit verschillende soorten loungesets. Wij hebben de meest voorkomende loungesets op een rijtje gezet. De verschillende soorten loungesets vervullen in ieder geval allemaal dezelfde behoefte; tijd op een heerlijke manier in je tuin doorbrengen.

Bij het uitzoeken van een lounge set is het van belang om te bepalen waar je de set voor wilt gebruiken. Gaat het hierbij voornamelijk om te relaxen? Of wil je de lounge set eventueel ook als dinertafel kunnen gebruiken? Breng eerst duidelijk in kaart voor jezelf hoe je de set wilt gebruiken. Op basis daarvan kan je de onderstaande soorten met elkaar verschillen.

loungeset soorten

loungeset soorten

Hoek loungesets

Heb je een fraai terras waarbij je de ruimte optimaal wilt benutten? Een lounge set in een hoekvorm is dan absoluut geschikt. Een lounge set in een hoekvorm biedt veel ruimte. Je kan optimaal relaxen op een dergelijke set. In combinatie met bijvoorbeeld een hoge tafel kan je een hoek lounge set ook gebruiken als hoekje om te dineren.

Dining loungesets

Als je de lounge set voornamelijk wil gebruiken om aan te eten, volstaat een dining lounge set. Een dining lounge set is geoptimaliseerd, waardoor je bijvoorbeeld een hoge en comfortabele zit hebt. Een dining lounge set wordt dan ook voornamelijk toegepast in combinatie met een speciale dining tafel. Ook deze tafels zijn in ons assortiment verkrijgbaar overigens.

Stoel-bank loungesets

De laatste variant van loungesets die we willen bespreken, is de zogeheten stoel-bank lounge set. Een stoel-bank lounge set bestaat uit twee delen; een stoel en een bank. Deze combinatie zorgt voor een prettige opstelling, waar je heerlijk van kan genieten. Ga languit in het zonnetje liggen of zit lekker comfortabel in de loungestoel te genieten van een koud drankje of ijsje.
Met een stoel-bank lounge set kan je simpelweg alle kanten op. Je bent flexibel en kan de lounge set op meerdere manieren gebruiken.

De verschillende loungesets hebben zowel overeenkomsten als verschillen met elkaar. Het belangrijkste aspect van een lounge set is in ieder geval dat je heerlijk kan genieten. Genieten van het gezelschap, genieten van het zonnetje en genieten van de vrijheid in je achtertuin. Wat wens je nog meer?