Inspiratie, Tuinmeubelen

De voordelen van een lounge-balkonset

lounge balkonset

Bij het inrichten van je tuin dien je met allerlei facetten rekening te houden. Een van de meest zwaarwegende facetten is uiteraard de afmeting van je tuin. Hoe groot is je tuin exact? Hoeveel ruimte heb je over voor bijvoorbeeld een terras, een tuintafel of een loungeset?


Die vragen stel je niet alleen als je een tuin hebt. Nee, ook eigenaren van een huis/appartement met een balkon staan voor die uitdaging. Over het algemeen is een balkon een stukje kleiner dan een tuin, waardoor je slim met de ruimte om dien te gaan.

Het is dan ook niet geheel verwonderlijk dat fabrikanten van tuinmeubelen zich specifiek op balkons toegelegd hebben. Het is namelijk mogelijk om een balkon op een efficiënte en fraaie manier in te richten. Maar, daar heb je uiteraard dan wel de juiste tuinmeubelen voor nodig. Een duidelijk voorbeeld van een dergelijk tuinmeubilair is een lounge-balkonset. In dit artikel kan je de belangrijkste voordelen van deze unieke variant van een Loungeset vinden.

lounge balkonset kopen

lounge balkonset kopen

Compact

Het belangrijkste voordeel van een lounge-balkonset zit uiteraard in het compacte formaat. Een lounge-balkonset is op een efficiënte manier samengesteld, zodat deze zo min mogelijk ruimte in beslag neemt. Als je een balkon hebt, past deze set daar dan ook perfect. Afhankelijk van de exacte afmetingen van je balkon heb je vervolgens ook nog ruimte voor andere tuinmeubelen of leuke bloemetjes/plantjes.

Uitstraling

Net zoals alle andere varianten van een Loungeset heeft een balkon-loungeset ook een fraaie uitstraling. Dergelijke loungesets zien er strak en fraai vormgegeven uit. Ook zijn dergelijke loungesets tegenwoordig in verschillende materialen verkrijgbaar. Hierdoor kan je de uitstraling van je balkon-loungeset ook nog afstemmen op de uitstraling van je huis én je balkon.

Optimaal genieten

Uiteraard is het doel van een Loungeset om optimaal te kunnen genieten van het heerlijke zonnetje. Met een balkon-loungeset is dat dan ook niet anders. Nee, met een balkon-loungeset kan je optimaal van het zonnetje genieten, terwijl je op je eigen balkon zit. Dat klinkt prima, niet waar? Een koud drankje erbij, een leuk boekje erbij en je bent helemaal klaar.

Wij zien de voordelen van een dergelijke Loungeset voor het balkon absoluut in. Mede daarom hebben wij meerdere van deze loungesets in ons assortiment opgenomen. Neem een kijkje naar de verschillende varianten en geniet nadien van het comfort op je eigen balkon!