Inspiratie, Tuinmeubelen

Een decoratieve tuinbank; verrassend lekker zitten

Een decoratieve tuinbank lijkt heel moeilijk te vinden. Als je door een straat met tuinen rijdt zie je vaak dezelfde banken staan, meestal rechthoekig of – als de eigenaar wat romantischer is – een gietijzeren model. Als je er goed naar kijkt zie je haast al dat zo’n bank nooit lekker kan zitten. De rugleuning houdt ergens halverwege je rug op of de leuning is zo hoog dat alleen een giraffe er comfortabel op kan liggen. Wij denken dat dit niet nodig is. Tijdens een kritisch rondje door ons eigen assortiment selecteerden wij vijf decoratieve tuinbanken. Ze hebben allemaal gemeen dat ze functioneel zijn, lekker zitten en dat de kans dat de buurman hem ook heeft alleen stijgt als jij hem over ons tipt. Weet je zelf al wat je wilt of ben je bang dat we jouw favoriete decoratieve tuinbank gemist hebben? Inspecteer ons assortiment dan zelf!

decoratieve tuinbank kopen

decoratieve tuinbank kopen

Decoratieve tuinbank voor praktische mensen

Ben jij ook iemand die vooral houdt van praktisch? Geen gedoe met verhuizen in de tuin of op balkon maar lekker liggen of makkelijk zitten met een tafeltje zonder steeds jouw spullen te verslepen? Dat kan. In ons assortiment zie je diverse tuinbanken waar je de hele dag lekker op kunt loungen. Als je het tafeltje wilt gebruiken ga je rechtop zitten en met een handomdraai klap je het middendeel om. Je kunt jouw tuinbank zelfs converteren tot een picknick-meubel. Ben jij benieuwd hoe dit in jouw tuin of op jouw balkon zal staan? Bekijk dan snel ons aanbod.

Decoratieve tuinbank die je in kunt klappen

Als je wat krapper behuisd bent of geen tuin maar een balkon hebt is een tuinbank al snel te groot. Ook wanneer je jouw tuinbank mee wilt nemen zijn ruimte en gewicht belangrijk. Speciaal voor de mensen die zich daarin herkennen hebben we een decoratieve tuinbank in ons assortiment die je makkelijk kunt opklappen en dragen. Ook kun je alleen de bankjes (of één bankje) inklappen. Zo hou je lekker veel ruimte en heb je toch een makkelijke tafel bij de hand. De prijs is net zo praktisch, want voor nog geen 100 euro staat deze decoratieve tuinbank, gratis bezorgd en wel, in jouw tuin. Ben jij ook zo benieuwd hoe dit staat? Kijk dan snel!

Decoratieve tuinbank voor schommelaars

Hou jij ervan om lekker een beetje te schommelen terwijl je ligt te relaxen? Dan zijn onze Schommelbanken zeker de moeite waard. Terwijl je lekker ligt weg te dromen kun je zachtjes heen en weer wiegen. Dat valt lekker in slaap, kunnen wij je vertellen (eigenlijk had deze post gisteren geplaatst moeten worden). Doordat veel modellen ook een luifel hebben kun je ook heerlijk in de schaduw schommelen als je de zon zat bent of met jouw baby. Droom je ook al bijna weg? Bekijk dan ons assortiment schommelbanken.

Decoratieve tuinbank voor onder de boom

Heb jij ook vaak naar die prachtige oude boom achterin jouw tuin gekeken? Lijkt het jou ook zo lekker om in de schaduw van die boom weg te dromen bij een heerlijk boek of jouw mindfullness- of meditatie-oefeningen daar te doen? Dat kan want met deze boombanken voor gemiddelde en dikke bomen zit je heerlijk en van alle comfort voorzien onder jouw boom. Gelukkig wordt deze (gratis) geleverd in twee delen, dus omzagen is niet nodig.

Decoratieve tuinbank binnen jouw budget

Als budget geen rol speelt en je alle ruimte hebt kun je jezelf natuurlijk verwennen met onze loveseat relex tuinbank voor drie personen. De echte prijzenjagers dagen we ook graag uit. Voor nog geen 100 euro kun je al kiezen uit 18 modellen. Ook daar tussenin  biedt ons assortiment keuze te over. Kijk rustig rond voor meer inspiratie.

 

Bekijk hier al onze tuinbanken