Inspiratie, Tuinmeubelen

Een tuinset uitkiezen; de verschillende mogelijkheden

tuinset kiezen

Sta je aan de vooravond van een verbouwing van je tuin? Of ga je een heel nieuw huis betrekken, waarbij je ook je nieuwe tuin helemaal in moet richten?


In dat geval weet je zeker dat je voor een uitdagende klus staat. Het is daarnaast ook een klus waarin je je eigen creativiteit en smaak kwijt kunt. Dankzij het ongelooflijke uitgebreide aanbod van tuinmeubelen heb je in ieder geval genoeg keus. Dat geldt niet alleen voor een Loungeset en voor een tuintafel, maar ook zeker voor een tuinset.

Bij ons kan je meerdere soorten tuinsets aanschaffen. Deze tuinsets zijn onderverdeeld in drie hoofdcategorieën, waarbij elke variant bepaalde voordelen met zich mee brengt. Binnen deze varianten zijn ook weer vele sub-varianten, onder andere door materiaal- en kleurgebruik. Maar, weet jij exact welke varianten van een tuinset leverbaar zijn? Lees je hieronder in het kort in over de drie verschillende hoofdvarianten van een tuinset.

een tuinset kopen

een tuinset kopen

Barset

De eerste variant heeft de naam barset meegekregen. Zoals de naam al doet vermoeden, lijkt een dergelijke set op een set zoals je deze in een bar tegenkomt. De stoelen zijn hoog en de tafel is ook behoorlijk hoog. Je hebt in ieder geval een comfortabele zitpositie en kunt gezellig praten met je gezelschap. Ook zijn dergelijke tuinsets bij uitstek geschikt om spelletjes aan te spelen of te borrelen.

Bistro- en balkonset

De tweede variant heeft de naam bistro- en balkonset gekregen. Deze sets hebben een uniek design en bestaan meestal uit drie delen. Dit bevat twee stoelen en één tafeltje. Dergelijke sets zijn perfect geschikt voor de kleinere ruimtes, zoals bijvoorbeeld een balkon.

Picknickset

Tot slot willen we kort nog de picknickset bespreken. Een picknickset is exact zoals je deze ook in de natuur of op een camping ziet. Een picknickset bevat één langwerpige tafel en bankje aan beide zijden. Bij sommige varianten heb je ook nog twee korte bankjes aan de kopse zijden van de set. Met een dergelijke set in je tuin ben je in ieder geval altijd in de gelegenheid om heerlijk en gezellig te picknicken.

Nu je meer informatie over de tuinsets hebt, rest ons nog één vraag: naar welke variant gaat jouw keuze uit?