Inspiratie, Tuinmeubelen

Er is een gezellige picknick onderweg

Bij tuinmeubel sale verkopen we niet alleen de beste tuinmeubelen voor de laagste prijs voor in jouw tuin. Ook als je graag onderweg van het buitenleven geniet kun je bij tuinmeubel sale prima jouw slag slaan. Om jou wat creatieve inspiratie op te laten doen gaan we fictief shoppen in ons assortiment van ruim 15.000 artikelen. Vandaag gaan we inkopen doen voor een gezellige picknick onderweg. Heb jij al zin in een paar uurtjes of wellicht een hele dag quality time met jouw dierbaren? Begin dan maar met shoppen…

gezellige picknick onderweg

gezellige picknick onderweg

Maak het gezellig

Natuurlijk kun je een oud laken meebrengen, maar dat is zo dun dat iedereen al snel toch vies wordt. Veel gevaarlijker, als je een vuurtje maakt of de barbecue aansteekt kan een vonkje genoeg zijn voor een vurige middag…. Met onze collectie buitenkleden heb je die problemen niet. De kleden zijn gemaakt en geschikt voor buiten, dus handzaam en sterk. Bovendien zijn ze geïmpregneerd en daarmee hitte- en vuurbestendig.

Maak het behaaglijk

Als je met meerdere mensen buiten gaat picknicken is het weer altijd onderwerp van discussie. Warm, koud, zon, schaduw, uit de wind… Jij hoort in gedachten vast ook al dat stemmetje van dat ene dwarsliggende familielid. Daarbij wil jij wel in de zon, maar jouw meegebrachte lekkers bij voorkeur niet. Dat is eenvoudig op te lossen. Onze collectie schaduwdoeken brengt schaduw waar jij wilt. Door de handige driehoekige vorm met uitsparingen voor bevestiging hang je het doek makkelijk aan een boom of tussen twee lantarenpalen. Ook fijn, na afloop kan het weer mee zonder gesjouw met parasols en voeten.  Natuurlijk kun je de Schaduwdoeken ook verticaal hangen om uit de wind te zitten. Dat gaat natuurlijk niet goed als de picknick in survivalmodus plaats gaat vinden. Met deze oprolbare windschermen (verkrijgbaar in de kleuren donkergrijs en wit) die ook nog voorzien zijn van een handvat zit je wel professioneel uit de wind.

Ga maar zitten

Zo, alle voorbereidingen gedaan? Dan kunnen wel lekker gaan zitten. Je kunt natuurlijk op de grond plaatsnemen, maar dat is niet al te comfortabel zonder een lekker zitkussen. Gelukkig hebben wij een breed assortiment waarin altijd wel wat te kiezen valt. Pak je het liever wat professioneler aan, dan kun je natuurlijk deze opklapbare picknickset, bestaande uit twee los verkrijgbare banken en een tafel, kopen. Makkelijk plat achterin de auto te vervoeren en op locatie even uitklappen en zitten. Als dat je net te ver gaat kun je met deze picknickstoelen, verkrijgbaar in groen en grijs ook een mooie indruk maken. Hoe mooi kan het buitenleven zijn ;).

Lekker eten en drinken

Natuurlijk is een picknick niets zonder een ‘natje’ en een ‘droogje’. Als je wilt barbecueën is deze ecogrill aan te raden. Hij is 100% natuurlijk en aan het eind van de barbecue zijn zowel de inhoud als de kooltjes opgebrand. Wat over is, is natuurlijk afbreekbaar residu. Om jouw lekkernijen te vervoeren en een echt romantisch tintje aan jouw picknick te geven kun je deze rieten picknickmand goed gebruiken. De leuke retro-vorm en de handige indeling waarbij naast het bestek etc. ook bergruimte is, maakt dat je stijlvol aan jouw picknick kunt beginnen.

Nu nog even de boodschappen halen, lekker weer bestellen en een mooi plekje uitzoeken. Santé!