Inspiratie, Tuinmeubelen

Heerlijk picknicken in je eigen tuin

picknick

Stel jezelf even de volgende situatie voor. Het is heerlijk weer en je hebt zin om lekker in het zonnetje te eten. Daarvoor heb je meerdere opties. Sommige mensen kiezen er bewust voor om naar het park te gaan om daar te picknicken. Heerlijk op een kleedje van het zonnetje, van de natuur en van het eten genieten. Sinds enige tijd is het ook mogelijk om deze situaties in je eigen tuin na te bootsen. Hoe je dat doet? Dat vertellen wij je hieronder!


Wij hebben in ons assortiment namelijk zogeheten picknicksets. Met deze sets kan je een ware picknick in je eigen tuin organiseren. Hoe leuk is dat? Een leuk aspect van picknicken is dat dit voor zowel oud als jong leuk is. Het is dus heerlijk om met bijvoorbeeld je kinderen gebruik te maken van deze picknickset.

picknick in eigen tuin

picknick in eigen tuin

Ons aanbod

Op het moment van schrijven bieden wij ruim 20 picknicksets aan. Om precies te zijn: we bieden 26 verschillende picknicksets aan. Deze sets hebben allemaal de kenmerkende vorm van een picknickset; bankjes en een strakke tafel. Dankzij deze indeling is het ideaal om van een lekker gerecht te genieten aan deze tafel. De bankjes hebben de juiste hoogte, waardoor je ook nog comfortabel van het gerecht kan genieten.

In ons assortiment heb je bovendien de keus uit verschillende kleuren. Je kunt kiezen voor een picknickset met een lichtere tint of juist voor een picknickset met een donkere tint. Naar wat voor kleur tint zou jouw voorkeur uit gaan?

Je kunt ook meerdere picknicksets vinden met 4 bankjes. Deze sets hebben ook een klein bankje aan de kopse kanten staan. In de meeste gevallen is de picknicktafel bij een dergelijke set ook meer vierkant dan rechthoekig.

Een picknickset biedt jou in ieder geval een ideale mogelijkheid om te genieten van het lekkere weer en van lekker eten. Ook is het een perfecte mogelijkheid om van bijvoorbeeld een lekkere borrel te genieten. Breng het mooie leven naar je eigen tuin door een dergelijke picknickset aan te schaffen. Om het nog mooier te maken; we bieden verschillende sets met een mooie korting aan. Profiteer daar direct van!