Inspiratie, Tips, Tuinmeubelen

Laat je inspireren door de leukste tuinaccessoires

De leukste tuinaccessoires zijn ideaal om van een tuin jouw tuin te maken. Kleine accenten, grappige hebbedingetjes of praktische oplossingen. Het zijn de details die jou en jouw tuin kenmerken. Tegelijk zijn het juist die details die zorgen dat je je helemaal thuis voelt. Daarom stelden wij voor jouw inspiratie dit overzicht met de leukste tuinaccessoires samen. Ben jij klaar voor een beetje inspiratie?

tuinaccessoires kopen

tuinaccessoires kopen

De leukste tuinaccessoires om het warm van te krijgen

Zo´n vuurschaal met een knapperend houtvuurtje is natuurlijk altijd gezellig. Een goed gesprek met een drankje of knus bij elkaar starend naar het haardvuur… je hebt vast het beeld. Overigens hoef je niet meer met houtblokken in de weer. Deze keramische stammetjes geven hetzelfde effect, alleen de brandgeur moet je er even bijdenken. Als open vuur geen vereiste is kan je natuurlijk ook kiezen voor een praktische terrasverwarmer. Als je geen bevestigingsruimte hebt kun je natuurlijk ook dit vloermodel terrasheater in de vorm van een parasolvoet kiezen. Fijn tegen koude voeten. Is het wel fris maar nog niet fris genoeg voor een kachel of vuur? Kies dan voor deze heerlijke plaids. Zo zit je er altijd warmpjes bij!

De leukste tuinaccessoires om te rollen

Als je grote tuinplanten hebt die voor de winter naar binnen moeten of regelmatig gedraaid moeten worden kun je jezelf vaak een fitness-abonnement cadeau doen. Om deze onhandige verplaatsingen makkelijk uit te voeren is dit draaiplateau op wieltjes een uitkomst. Als je gezellig buiten wilt eten maar daarna zonder etensgeuren en obstakels lekker wilt natafelen zijn deze barbecues en buitenkeukens op wieltjes een uitkomst.

Praktische tuinaccessoires

Als je extra lekker wilt zitten is een voetenbankje of hocker natuurlijk ideaal om de benen te strekken zonder moe te worden. Wanneer je kiest voor een exemplaar met afneembaar deksel kun je gelijk wat spulletjes opbergen. Handig! Als je iets verder van elkaar zit, kun je wel eens te ver van de tafel zitten om jouw versnapering te pakken. Vervelend is een groot woord, maar lekker is het niet als je steeds op moet staan voor een hap en een slok. Daarom bieden deze handige bijzettafeltjes vast uitkomst!

Laat eens een lichtje branden

Ook erg handig en een leuke accessoire, deze leuke parasollampen of ledverlichting voor jouw parasol. Zo kun je ook ‘s avonds lekker jouw licht opsteken in de tuin.

Waterpret genoeg

Natuurlijk is er op een warme dag niets lekkerders dan verkoeling te zoeken in het zwembad. Zeker als je een zwembad in jouw eigen tuin hebt kun je plonsen en zwemmen wanneer je maar wilt. Je kunt natuurlijk kiezen voor een rechthoekig bad of met de hele club een rondje dobberen. Voor de allerkleinsten hebben we zelfs een pierenbadje met de leukste opblaasbare attracties. Fun verzekerd! Gelukkig verkopen we ook de bijbehorende afdekhoezen, zodat je niet te veel water hoeft te verbruiken.

Accessoires geven kleur aan de tuin

Dat zie je direct als je jouw tuin of balkon opfleurt met zo’n set leuke mozaïekstoeltjes in combinatie met een leuke mozaïek (balkon)tafel. Weet jij al hoe je van een tuin jouw tuin maakt of kijk je liever nog even verder in ons assortiment van meer dan 15.000 artikelen?