Tips, Tuinmeubelen

Lounge dining set aanbieding

lounge dining set

Voor wie opzoek is naar een loungeset om aan te eten is een lounge dining set zeker een aanrader. Een lounge dining set heeft meestal minimaal 5 volwaardige zitplaatsen en heeft een hogere tafel om aan te eten. Daarnaast is een lounge dining set een geweldige combinatie tussen comfort en functionaliteit. Je kunt deze deze als Loungeset gebruiken maar ook als een eetgelegenheid!

lounge dining set kopen

lounge dining set kopen

Een loungeset met mogelijkheden

Een normale Nederlandse tuin heeft meestal geen plek voor een eettafel en stoelen + een Loungeset. De tuin gaat gewoon te vol staan. Gelukkig hebben diverse aanbieders van tuinmeubelen een grote collectie lounge dining sets. Bij het vergelijken van deze sets valt op dat er veel mogelijkheden zijn om voor iedere tuin iets moois neer te zetten. Als we bijvoorbeeld kijken naar de tafel zijn er veel verschillende keuzes. Veel mensen houden van de combinatie strak en levendig. Een lounge dining set van wicker met een houten tafel is dan een goede keuze. Kees Smit tuinmeubelen heeft een grote collectie. Zo heeft dit bedrijf altijd scherpe aanbiedingen en een scherpe levertijd.

Lounge dining set voor een gezin

Heb je een gezin met kinderen? Dan zijn er 2 punten die jouw aandacht nodig hebben. Allereerst kijken we naar de tafel. Een houten tafel is erg vlekgevoelig en daarom niet echt geschikt voor een gezin met kinderen. Bij AVH Outdoor Tuinmeubelen zijn er speciale lounge dining sets voor gezinnen. De sets zijn gemaakt van wicker en zijn extra verstevigd op de zijkanten. Zo kan het wicker meer slag en stootjes hebben en kun je langer genieten van jouw Loungeset. De tafel is ook van wicker en is voorzien van een glasplaat. Nu zul je denken dat dit met kinderen erg onhandig is, maar het tegendeel is al meerdere keren bewezen. Zo is een glasplaat erg handig om schoon te houden en is het niet vlekgevoelig. De glasplaat is overigens van gehard glas en zal daarom niet zo snel versplinteren. Ook een voordeel van deze sets is de verstelbaarheid in de stoelen.

Loungeset en ligbed in één!

Nu we een hoop functies van een lounge dining set hebben besproken blijft er nog één hele belangrijke functie over. Zo heeft dit set van AVH Outdoor Tuinmeubelen 2 stoelen die verstelbaar zijn. Combineer deze 2 stoelen met de voetenbankjes en je hebt een heerlijk Ligbed! De rugleuning van de stoelen kunnen ver naar achteren en in combinatie met de dikke kussens heb je het gevoel alsof je op een Ligbed ligt.

Lounge dining set aanbiedingen

Vele aanbieders zijn ingesprongen op het aanbieden van deze tuinmeubelen. Bedenk daarom vooraf goed wat je wil hebben. Hoeveel zitplaatsen wil ik hebben, wat voor materiaal vind ik mooi en naar welke prijsklasse ga ik opzoek. Let wel op dat bij de lagere prijsklassen de kussens wat dun kunnen zijn. Het is daarom handig om de kussendikte op te vragen bij de verkoper. Zo kun je een goede inschatting maken van het comfort. Daarnaast kun je ook vragen naar de kussen hardheid. Zijn het plofkussens of hebben ze een stevige zit? Als je alles hebt uitgedacht kun je via onze website een aantal filters invullen. Het beste resultaat komt dan naar boven en heb je zodoende een overzicht van de mogelijkheden. Heb je een vraag of kom je er niet helemaal uit? Dan zijn wij beschikbaar om met jou een goede aanbieding te gaan zoeken!