Inspiratie, Tuinmeubelen

Stijlvol genieten? Kies een teakhouten loungeset

Een teakhouten loungeset is voor veel mensen nog zo’n set met houten latjes. Erg mooi maar na verloop van tijd bestaat het zitvlak, ondanks de kussentjes ook uit houten latjes. Ook de dames waren niet blij als hun zongebruinde zomerbenen voorzien waren van een hip, maar pijnlijk streepjespatroon. We kunnen je gelijk gerust stellen, dit beeld is achterhaald. De moderne teakhouten tuinset is strak genoeg om mee te kunnen in het modernste interieur. Tegelijkertijd is de kwaliteit hoogwaardig. Laat u gerust verrassen door onze bijzondere collectie.

teakhouten loungeset

teakhouten loungeset

Milieuvriendelijke teakhouten loungesets met garantie

Sommige mensen voelen zich wat schuldig als ze vanuit hun  teakhouten Loungeset naar hun prachtig natuurschoon kijken. Dat komt door de negatieve reputatie uit het verleden. Verhalen over illegale kap en ontbossing klinken hen nog in de oren. Daar hoef je bij ons niet bang voor te zijn. Doordat wij met onze partners voor FSC-teak kiezen weten wij dat de bossen waar het teak uit gekapt wordt duurzaam beheerd worden. Zo is de koop van een teakhouten Loungeset de garantie voor milieuvriendelijk genieten. Naast milieuvriendelijk geniet je ook zorgeloos want onze partners geven vijf jaar garantie op teakhouten loungesets. Het is dat je hem nog niet besteld hebt, anders kon je nu al gerust achterover leunen. Wat je al wel kunt doen is gerust shoppen.

Teakhouten loungeset voor een moderne tuin

Het is natuurlijk wel een strak gezicht, zo’n moderne tuin. Het lijnenspel is vaak inspirerend en de tuin oogt een stuk groter. De kans is groot dat je ook gekozen hebt voor een grotere tegelsoort en een strakke, vaak zwarte of grijze, betegeling hebt gekozen. De neiging is dan al snel om ook een metalen of zelfs betonnen tuinset te kopen. Het nadeel van deze keuze is dat de tuin daarmee vaak erg formeel wordt of dat het een flinke krachtsinspanning kost om de meubelen te verplaatsen. Dat is niet nodig, want een moderne teakhouten loungeset, zoals bijvoorbeeld de Evora of Cava heeft een bredere plank, waardoor deze robuust oogt. Ook de vormgeving maakt dat het lijnenspel strak en in lijn met de tuin zelf is. Door de houten ‘touch’ krijg je wat meer gevoel in de tuin.

Teakhouten loungesets voor levensgenieters

Als je echt optimaal van je tuin wilt genieten wil je jouw teakhouten tuinset op ieder moment kunnen gebruiken. We kunnen ons voorstellen dat je soms lekker languit wilt liggen en soms met een flinke groep vrienden wilt relaxen in dezelfde tuinset. Gezellig ‘s avonds met zijn allen in een U-bocht rond het knisperende haardvuur, lekker barbecueën met een biertje erbij of misschien wel een ontspannend potje gamen aan het zwembad? Met deze achtdelige set die je helemaal naar wens in elkaar kunt passen is dit allemaal mogelijk. Je kunt zelfs twee aparte sets maken van de elementen en ze weer aan elkaar voegen als je veel visite hebt. Mooi hé?

Mocht je toch twijfelen welke teakhouten Loungeset in jouw tuin het beste staat kun je natuurlijk altijd de praktijktest doen. Pak de laptop, een tablet of je smartphone en surf naar ons assortiment. Loop rustig naar buiten en combineer naar harte lust…