Tips, Tuinmeubelen

Tuinmeubelen Dronten

tuinmeubelen dronten

Als je opzoek bent naar tuinmeubelen in de buurt van Dronten dan hebben wij een aantal adressen voor je! Op een half uur rijden heb je de vestiging van Kees Smit tuinmeubelen. Ook heb je in de buurt een aantal vestigingen van Blokker. Blokker zal niet veel tuinmeubelen in de vestigingen hebben staan dus adviseren we je om door te rijden naar Kees Smit. Jysk is een keten die steeds meer gaat opkomen.  Deze keten heeft een wat goedkoper assortiment tuinmeubelen en is dus zeker goed voor de portemonnee. Wil je echter verder zoeken en wil je toch gaan vergelijken dan willen we je adviseren om toch even de auto of het openbaar vervoer te pakken naar AVH Outdoor tuinmeubelen in Numansdorp. Zo heb je een goed beeld en kun je een gedegen keuze maken!

tuinmeubelen kopen in dronten

tuinmeubelen kopen in dronten

Tuinmeubelen Dronten en omgeving

Bij Jysk vind je steeds meer tuinmeubelen. De vestiging in Dronten heeft een aantal tuinmeubelen staan. Ga er is in zitten en ontdek het assortiment. De medewerkers in de winkel staan je graag te woord om je te voorzien van advies. Over het algemeen hebben wij goede ervaringen met Jysk en gezien de prijs-kwaliteit verhouding is dit een goede startersoptie! Wel willen wij hieraan toevoegen dat Jysk geen tuinmeubelen speciaalzaak is. Hierdoor is er een beperkte keuze maar kun je zeker al inspiratie opdoen!

Tuinmeubelen Amersfoort (+/- 60km)

Bij Kees Smit tuinmeubelen in Amersfoort heb je toegang tot een experience store xxl. Deze experience store is doordeweeks geopend tot 21:00 uur zodat je alle mogelijkheden hebt om een bezoek aan de winkel te brengen. Daarnaast is Kees Smit ook geopend op zaterdag en zondag. Kijk op de website voor de actuele openingstijden zodat je niet voor een dichte deur komt te staan. In deze vestiging van Kees Smit vind je meer dan 500 verschillende tuinsets en loungesets. Je kunt er gratis parkeren, er is gratis wifi, er is een coffee corner en de winkel is kind- en rolstoel vriendelijk. De bezorging van de tuinmeubelen gebeurd altijd binnen 3 werkdagen indien deze op voorraad zijn. Geniet van het persoonlijke advies en laat je inspireren bij één van de grootste tuinmeubelzaken van Nederland.

Tuinmeubelen Numansdorp (+/- 150km)

In de showroom van AVH Outdoor tuinmeubelen in Numansdorp staan meer dan 300 verschillende tuinsets en loungesets. Je hebt hier keuze uit tal van tuinstoelen, ligbedden, parasols en nog vele andere artikelen. Deze vestiging heeft ruime openingstijden en er staan altijd een aantal verkopers ter beschikking. Vergelijk vooraf op de website van AVH Outdoor en laat je daarnaast adviseren in de winkel. Ook hier kun je gratis parkeren en kun je gebruik maken van de gratis wifi service. Je kunt je bestelling in de winkel contant of per pin afrekenen. Ook is er de mogelijkheid om je tuinmeubelen bij de chauffeur te betalen!

Tuinmeubelen bij jou in de buurt

Ben je opzoek naar een tuinmeubelen showroom bij jou in de buurt? Uiteraard kijken we graag met je mee en weten we altijd wel een aantal vestigingen bij jou in de buurt te vinden. Neem contact met ons op en wij gaan direct voor je opzoek! Of je nu in Dronten, Maastricht, Groningen of ergens anders woont… Wij vinden altijd een showroom bij jou in de buurt!