Tips, Tuinmeubelen

Tuinmeubelen van Apple Bee

tuinmeubelen Apple Bee

Als we naar de inrichting van een tuin kijken, zien we hoofdzakelijk twee soorten inrichtingen terug komen. We maken hierbij onderscheid tussen een tuin met een natuurlijke uitstraling en een tuin met een moderne uitstraling. Een tuin met een natuurlijke uitstraling valt te herkennen aan veel begroeiing, veel groen en weinig geordende delen. Daar tegenover staat echter de moderne tuin; deze tuin is kenmerkend door de strakke en geordende lijnen.

Een fabrikant van tuinmeubelen weet ook dat de meeste mensen voor één van deze stijlen kiezen. Op basis daarvan kunnen ze de uitstraling van hun tuinmeubelen afstemmen. Eén van de voorbeelden hiervan is de fabrikant Apple Bee. Vrij vertaald betekent de naam ‘Appel Bij’, waardoor je al direct een landelijk gevoel krijgt.

Apple Bee tuinmeubelen

Apple Bee tuinmeubelen

Materiaal

Dat landelijke gevoel valt dan ook direct terug te zien in de meubelen van Apple Bee. Deze meubelen zijn namelijk hoofdzakelijk van teakhout vervaardigd. Teakhout past perfect in een tuin met een landelijke uitstraling. Maar, teakhout is behoorlijk strak en ziet er netjes uit, waardoor de meubelen eventueel ook in een moderne tuin passen.

Assortiment

Het assortiment van Apple Bee beperkt zich niet tot één categorie. In onze webshop kan je onder andere loungesets, tuinsets, tuinstoelen, tuintafels, tuinbanken en tuinaccessoires vinden. Op het moment van schrijven hebben we bijna 50 verschillende soorten tuinaccessoires van Apple Bee in de aanbieding. Dit varieert van Tuinkussens tot aan fraaie dienbladen van hout.

In nagenoeg alle producten van Apple Bee zie je natuurlijke materialen terugkomen. Dat kan dan ook op goedkeuring van vele consumenten rekenen. Dit is dan ook één van de redenen waarom wij vele producten van Apple Bee in ons assortiment hebben opgenomen.

De visie

Met de producten van Apple Bee ben je verzekerd van een fraai design, een lange levensduur én van de Nederlandse kwaliteit. Apple Bee is namelijk van oorsprong een Nederlands bedrijf; het is reeds in 1998 opgericht door twee Nederlandse broers. Dit is een leuk detail van deze onderneming. Bij het ontwerpen van de tuinmeubelen hecht Apple Bee extra veel aandacht aan het milieu. Men kijkt altijd naar de omstandigheden waarin de meubelen worden vervaardigd. Het draait de eigenaren van Apple Bee niet alleen om de meubelen zelf, maar ook om de elementen, die tijdens het fabriceren van de meubelen, om de hoek komen kijken.