Tips, Tuinmeubelen

Tuinmeubelen van Beliani

tuinmeubelen Beliani

In elke markt is er tegenwoordig sprake van concurrentie. Dit is het geval in de automotive sector, in de wereld van supermarkten en in de wereld van tuinmeubelen. Op het gebied van tuinmeubelen zijn de laatste jaren namelijk steeds meer toetreders op de markt gekomen. Dit zijn over het algemeen partijen die met innovatieve meubelen op de proppen komen.

Een van de relatief nieuwe toetreders is Beliani. De van origine Zwitserse broeders Michael en Stephan Widmer waren op zoek naar meubels waar de betrouwbaarheid en kwaliteit vanaf straalde. Mede daarom zijn zij in 2009 met hun eigen tuinmeubelen op de markt gekomen, onder de naam Beliani. Door de jaren heen hebben de broers een behoorlijke groei meegemaakt; mede daarom bieden wij ook de meubelen van Beliani aan.

Het belangrijkste kenmerk van de Beliani tuinmeubelen is de hoogwaardige kwaliteit. Zoals echter Zwitsers betamen, hebben ook deze broers de volledige aandacht op de kwaliteit gelegd. De meubelen hebben dan ook een lange levensduur en zijn erg robuust. Wat wens je nog meer? Op dit moment levert Beliani producten door heel Europa heen; in Nederland zijn wij één van de trotse verkooppartners van het merk.

Beliani tuinmeubelen

Beliani tuinmeubelen

Assortiment Beliani

Als we een kijkje in ons assortiment nemen, zien we in de meeste categorieën de producten van Belaini terug te komen. Om te beginnen met de loungesets. Beliani heeft een ongelooflijk uitgebreid assortiment van loungesets. Dit varieert van een relatief simpele lounge set voor 2 personen tot aan een hoek lounge set voor maar liefst 6 personen. Hierbij maakt Beliani overigens graag gebruik van de volgende kleuren: antraciet, grijs, bruin, wit en zwart. De uitstraling van de meubelen van Beliani is dan over het algemeen ook redelijk neutraal. Daardoor passen de meubelen echter wel in zeer veel tuinen.

Ook op het gebied van tuinsets, tuinstoelen, tuintafels, tuinbanken en tuin accessoires heeft Beliani een uitgebreid assortiment. We willen je dan ook graag uitnodigen om in onze webshop naar de verschillende producten van Beliani te kijken. De tuinmeubelen van Beliani zijn van hoogwaardige Zwitserse kwaliteit en hebben daardoor een lange levensduur. Door de toepassing van veelal neutrale kleuren staan de tuinmeubelen in vele tuinen erg fraai.