Inspiratie, Materialen, Tuinmeubelen

Tuinmeubelen van SUNS

tuinmeubelen Suns

Als je een nieuw bedrijf opricht, heb je altijd de leuke taak om een naam te verzinnen. Deze naam kan een algemene indruk over het bedrijf geven. Maar, sommige bedrijven kunnen nadrukkelijk voor een originele naam, waarbij direct duidelijk is wat voor producten er geleverd worden. Dat is ook het geval bij de tuinmeubelenfabrikant SUNS.

SUNS richt zich op het SUNS-gevoel, zoals ze dat zelf noemen. Hierbij bedoelen ze dat je optimaal van je tuin moet kunnen genieten in het zonnetje. Kwalitatief hoogwaardige tuinmeubelen spelen daarbij ook een grote rol. SUNS neemt deze rol met ferve op zich. SUNS zegt hierover zelf het volgende : ‘Maximaal relaxen en iedere zonnestraal pakken die je pakken kan’. Het is overbodig om te vermelden dat de oprichters van de tuinmeubelfabrikant SUNS zelf ook fan zijn van de zon!

Suns tuinmeubelen

Suns tuinmeubelen

Assortiment

Het is niet zonder reden dat wij ook een uitgebreid assortiment van tuinmeubelen van SUNS in ons assortiment op hebben genomen. Deze tuinmeubelen spreken namelijk een bepaald zomers gevoel uit. Dit zomerse gevoel zet zich om in zeer fijne en fraaie tuinmeubelen. De tuinmeubelen hebben een lange levensduur en laten je optimaal genieten van je eigen tuin én van de zon.

In onze webshop kan je onder andere barstoelen, dining stoelen, lounge stoelen, Chaise longue loungesets en hoek loungesets terug vinden. Deze tuinmeubelen van het merk stralen allemaal een zomers gevoel uit.

Materialen

Voor het vervaardigen van de tuinmeubelen gebruikt SUNS in de meeste gevallen aluminium, teakhout of textiel. Een enkele keer maakt men gebruik van wicker (vlechtwerk). Bij de tuinmeubelen is echter duidelijk zichtbaar dat grijs, antraciet en bruin de meest gekozen kleuren zijn. Deze kleuren stralen ook kracht en robuustheid uit; dat merk je dan ook terug aan de tuinmeubelen van SUNS.

Heb je interesse om bijvoorbeeld een lounge stoel of een complete hoek lounge set van SUNS aan te schaffen? We kunnen alleen maar stellen dat dit een verstandige keuze is. Een keuze die je veel plezier gaat opleveren en waardoor je optimaal van elke zonnestraal kan genieten. Neem gerust een kijkje in onze webshop en bestel snel één van de tuinmeubelen van het prachtige merk SUNS.