Inspiratie, Tuinmeubelen

Tuinstoelen in combinatie met de tuintafel

tuinstoelen en tuintafel

Sta je aan de vooravond van een vernieuwde inrichting van je tuin? In dat geval weet je één ding zeker: je kunt alle kanten op.

Dit heb je te danken aan het uitgebreide assortiment in onze webshop. Wij bieden ongelooflijk veel verschillende tuinmeubelen aan. In ons menu kan je kiezen voor bijvoorbeeld tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Als je op één van deze categorieën klikt, krijg je wederom een groot keuzemenu. Onder het kopje ‘tuinstoelen’ kan je bijvoorbeeld kiezen voor barstoelen, voor dining stoelen, voor hangstoelen, voor lounge stoelen, voor stapelbare stoelen en voor verstelbare stoelen.

Dit geeft des te meer aan dat je alle kanten op kan met de inrichting van je tuin. Het is daarbij wel belangrijk om de verschillende tuinmeubelen op de juiste manier met elkaar af te stemmen. Dat is met name belangrijk bij je tuintafel en je tuinstoelen. Deze twee verschillende tuinmeubelen moeten hand in hand met elkaar gaan.

tuintafel kopen

tuintafel kopen

Afmetingen

Allereerst is het van belang om op de afmetingen te letten. Het is uiteraard wenselijk dat je een lekkere zithouding aan kan nemen. Wat dat betreft moet de hoogte van de tuinstoelen dus goed zijn voor de tuintafel. Als de tuinstoelen de juiste hoogte hebben, is het mogelijk om de comfortabele zithouding aan te nemen.

Eet je wel eens met meerdere personen aan de tuintafel? In dat geval is het van belang dat je voldoende ruimte tussen de tuinstoelen hebt. Het is dus ook raadzaam om op de breedte van de tuinstoelen te letten. Bedenk daarom vooraf ook goed hoeveel tuinstoelen je graag rondom je tuintafel wenst te hebben.

Design

Over smaak valt niet te twisten. Dat klopt, maar toch is het prettig als de tuinstoelen en de tuintafel op elkaar afgestemd zijn qua design. Het is daarbij mogelijk om de materialen op elkaar af te stemmen. Het zal je wellicht verbazen, maar een houten tuintafel kan perfect in combinatie met aluminium tuinstoelen.

Ook is het mogelijk om met kleurgebruik te experimenteren. Wij zijn bijvoorbeeld groot fan van contrasterende kleuren; denk hierbij aan donkere tuinstoelen en een witte tuintafel. Dat klinkt erg fraai, niet waar? Experimenteer daarom eens met het kleur- én het materiaalgebruik. Dit kan mooie resultaten opleveren.

Moraal van dit verhaal: je kunt alle kanten op met je tuintafel en je tuinstoelen. Het is echter wel aan te raden om deze twee tuinmeubelen op elkaar af te stemmen. Neem gerust eens een kijkje in ons assortiment om inspiratie op te doen!