Inspiratie, Tips, Tuinmeubelen

Tuintafel met stoelen: de klassieke opstelling

Tuintafel met stoelen

Bij het inrichten van je terras heb je de keus uit onwijs veel varianten. Je kunt kiezen voor een complete loungeset, je kunt kiezen voor een enkele loungeset of je kunt kiezen voor één of meerdere loungestoelen. Iets wat sowieso niet in jouw tuin mag ontbreken, is een tuintafel. Maar, hoe combineer je nou loungestoelen met een tuintafel? Dat gaat nogal lastig; veel huishoudens kiezen daarom voor de klassieke opstelling van een tuintafel met stoelen.

In dit artikel zetten we enkele redenen op een rijtje waarom deze klassieke opstelling onwijs aan te raden is. Het is namelijk niet zonder reden dat veel huishoudens voor deze opstelling typeren. Heeft het met de uitstraling van een tuintafel met stoelen te maken? Of speelt wellicht het gemak van deze tuinmeubelen een grote rol? Wij hebben de belangrijkste redenen hieronder voor jou op een rijtje gezet.

Tuintafel met stoelen in de tuin

Tuintafel met stoelen in de tuin

Reden 1: onwijs gevarieerd aanbod

Als je in onze webshop naar het aanbod van tuintafels met stoelen gaat kijken, weet je niet wat je ziet. Het aanbod is namelijk onwijs uitgebreid en gevarieerd. Hierdoor is nagenoeg elk huishouden in staat om een geschikte set van tuintafels met stoelen te vinden. Je kunt de verschillende varianten bekijken, deze varianten met elkaar vergelijken en vervolgens de gewenste variant aan te schaffen. Hierdoor is een ieder in staat om een set naar zijn/haar dromen aan te schaffen.

Reden 2: gunstige prijzen

Naast het gevarieerde aanbod is het ook een feit dat de prijzen relatief gunstig zijn. In vergelijking met een uitgebreide loungeset hoef je minder te betalen voor een combinatie van stoelen en tuintafels. Je kunt hierdoor geld besparen, terwijl je wel van veel gemak geniet. Daarover later meer in dit artikel.

Reden 3: verschillende combinaties mogelijk

Een dergelijke set bestaat niet altijd uit 1 tafel en 4 stoelen daaromheen. Nee, je kunt deze set compleet naar eigen wens samenstellen. Je kunt bijvoorbeeld een tuintafel combineren zes tuinstoelen, waarbij je mogelijk twee tuinstoelen aan de kopse kant kunt zetten. Je kunt, dankzij het gevarieerde aanbod en de eindeloze combinaties, de tuinset compleet naar eigen wens samenstellen.

Reden 4: veel gemak

Een tuintafel met stoelen biedt, zoals eerder gezegd, onwijs veel gemak. Je verkrijgt hiermee een heerlijke plek om te dineren, om te ontbijten en om te lunchen. Maar, een tuintafel is ook de juiste plek om de krant te lezen, om een borreltje te drinken, om gezellig met vrienden/familie bij te kletsen en om een boek te lezen. Je kunt een tuintafel met stoelen dus voor onwijs veel toepassingen gebruiken, terwijl je geniet van voldoende comfort. Op de stoelen ligt immers een zacht kussen, waardoor je bijzonder zacht en comfortabel zit.

Al met al is het om meerdere redenen uitermate interessant om eens naar een tuintafel met stoelen te kijken. Het is niet voor niets dat je deze klassieke opstelling in nagenoeg alle achtertuinen terug ziet komen. In Nederland zijn we onwijs dol op deze tuinmeubelen en dat heeft onder meer met bovenstaande redenen te maken. Bekijk dus direct ons aanbod en sla je slag!