Tips, Tuinmeubelen

Wat zijn de populairste sets van buitenmeubelen?

buitenmeubelen

Doordat we in Nederland steeds warmere zomers krijgen, brengen we meer en meer tijd in de tuin door. Om optimaal van deze tijd te kunnen genieten, is het aan te raden om de juiste tuinmeubelen aan te schaffen. Je kunt hierbij voor sets van tuinmeubelen zijn. Dit is in feite een set met meerdere tuinmeubelen. Denk hierbij aan een eettafel in combinatie met eetstoelen of een loungeset in combinatie met twee loungestoelen.

In dit artikel laten we jou graag kennis maken met dergelijke sets van buitenmeubelen. We kijken welke tuinmeubelen goed verkocht worden en welke sets daarbij de kroon spannen. Ben je nog op zoek naar inspiratie voor jouw nieuwe tuin? Lees dit artikel dan zeker even door!

buitenmeubelen kopen

buitenmeubelen kopen

Loungesets

Ja, we kunnen simpelweg niet om de loungesets heen. De loungesets worden door veel huishoudens met onwijs veel plezier gebruikt. Deze sets brengen namelijk enkele belangrijke voordelen met zich mee. Zo zijn deze loungesets onwijs comfortabel en bieden ze ook plek aan meerdere personen. Als je visite over de vloer hebt, is het dus ook prima mogelijk om gebruik te maken van de loungesets.

Binnen ons assortiment vind je verschillende soorten loungesets terug. Onder andere Chaise longue loungesets, hoek loungesets en stoel-bank loungesets behoren tot ons assortiment. Per soort loungeset bieden wij ook meerdere varianten aan. Zo kan je loungesets aanschaffen die geschikt zijn voor 2, 3, 4, 5 of zelfs meer dan 5 personen.

Een voorbeeld van een populaire lounge set is de Intenso Stila/Rough-K Stoel-bank loungeset. Deze loungeset is 5-delig en biedt plek aan 4 tot 5 personen. Dankzij de fraaie uitstraling creëer je met deze loungeset een eigentijds en comfortabel plekje in jouw tuin.

Tuinsets

Ook de zogeheten tuinsets zijn onwijs populair. Onder een tuinset verstaan we onder andere een Barset, een bistro- en balkonset, een diningset en een picknickset. Ook deze sets van tuinmeubelen zijn bij ons in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Als we naar een populaire set kijken, zien we de Bellagio Lugo/Linosa 5-delige dining tuinset naar voren komen. Deze tuinset is ideaal om een heerlijke maaltijd te nuttigen in de zwoele avondzon.

Deze tuinset zit er niet alleen fraai uit, maar biedt ook onwijs veel comfortabel. De stoelen hebben een prettig zitvlak en de leuning van de stoel kan naar wens aangepast worden. Ook het kleurgebruik van de tafel en de stoelen is dik in orde en is fraai op elkaar afgestemd.

Bijkomend voordeel is dat je een dergelijke tuinset voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Je kunt aan deze tafel heerlijk dineren, maar het doen van een borrel of een boekje lezen behoren ook tot de (comfortabele) mogelijkheden. Kom je in huis af en toe net één stoel tekort? Dan pak je gemakkelijk één van de stoelen behorende bij deze set. Al met al kunnen we de aanschaf van deze dining set absoluut aanraden.

Wil je graag meer interessante lounge- en tuinsets vinden? Je bent van harte welkom om ons uitgebreide assortiment te bekijken!