Tuinmeubelsale.nl voor bedrijven

Aan de hand van de feiten over Tuinmeubelsale.nl doen wij u een sterk voorstel. Als de feiten doordringen zult u zien dat samenwerken met Tuinmeubelsale.nl een keuze is voor kwaliteit, vindbaarheid en het grootste tuinmeubelportal van Nederland. Zo kiest u dus voor maximale zichtbaarheid, maximale klantenbinding en maximale verkoop. Hoe interessant dit is kunt u zelf inschatten aan de hand van de feiten over Tuinmeubelsale.nl die wij hierna op een rij zetten.

Onze webwinkel: Tuinmeubelsale.nl

Onze webwinkel is vanaf 11 juni 2015 geregistreerd. Ons doel was en is om elke dag een uitverkoop van tuinmeubelen te organiseren. Inderdaad, een doorlopende Tuinmeubelsale.nl. Inmiddels bieden wij op onze site elke dag meer dan 15.000 artikelen aan die direct bekeken en besteld kunnen worden. Bezoekers kunnen op 10 verschillende manieren zoeken, zodat ze eigenlijk altijd snel slagen. Het aanbod wordt gegarandeerd door diverse partners waarvan wij weten dat zij betrouwbaar zijn en u regelmatig extra voordelen bieden zoals gratis bezorging, garantie en/of extra accessoires.

Op onze website vindt u meer dan 20 merken die alles op tuingebied kunnen verkopen. Vanaf 5 euro koopt u de leukste accessoires terwijl er natuurlijk ook een ruim aanbod exclusieve tuinmeubelen is voor de bezoekers met een ruim budget.

Plaatsing van producten in onze winkel

Wij plaatsen graag nieuwe producten op onze website. Wij bieden hiervoor 2 mogelijkheden. Als u bent aangesloten bij een affiliate netwerk kunnen wij uw producten via deze weg plaatsen. Daarnaast is het ook mogelijk om te adverteren op basis van een vooraf opgestelde cost per click.

De feiten over Tuinmeubelsale.nl in zoekmachines en social media

We zijn er best wel trots op dat we de feiten over Tuinmeubelsale.nl in zoekmachines met u mogen delen. Wij worden namelijk met meer dan 400 zoektermen in verband gebracht. Met die 400 termen behalen we liefst 100 Top-10 noteringen.

Ook op social media blijft onze aanwezigheid niet onopgemerkt. Zo volgen 2.430 mensen onze Facebook-pagina. Met onze eigen nieuwsbrief blijven we de aandacht van onze bezoekers vasthouden.

Onze bezoekers

Natuurlijk doen wij dit alles om zo veel mogelijk bezoekers naar onze Tuinmeubelsale.nl te krijgen. Dit lukt goed want inmiddels trekken we maandelijks tussen 30.000 en 40.000 bezoekers. Dat zijn dus zo’n 1.000 bezoekers per dag en maar liefst minimaal 420.000 bezoekers per jaar!

Onze bezoekers geven per bestelling gemiddeld €450 uit.

Deel uitmaken van ons netwerk?

We kunnen ons voorstellen dat dit een netwerk is waar u graag deel van uit zou maken. Als dit zo is hebben we goed nieuws, want dit is vanaf nu mogelijk! Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer!

Contact opnemen