AVH Outdoor Tuinmeubelen

AVH-outdoor tuinmeubelen outlet is wat Rosada fashion voor kleding is. Je vindt bij AVH-outdoor dan ook vele merken tuinmeubelen die online en in de showroom tegen de laagste prijs worden verkocht. Alsof dat nog niet genoeg is biedt AVH-outdoor de unieke mogelijkheid om gespreid te betalen.

Tuinmeubelen kopen bij AVH-outdoor?

In een outlet winkel kun je partijen goederen van grote merken kopen. Bij AVH-outdoor in Numansdorp kun je zeer voordelige tuinmeubelen kopen die door grote merken worden geleverd. Soms omdat het de laatste exemplaren uit een collectie gaan, soms omdat men iets nieuws wil testen en soms gewoon omdat zij graag zo veel mogelijk willen verkopen. Hoe het ook is, AVH-outdoor biedt de laagste prijs en garantie. Je kunt dus met een gerust hart de mooiste tuinmeubelen kopen voor een verrassend lage prijs.

De tuinmeubelen outlet collectie

AVH-outdoor biedt je een ruime keuze uit het aanbod van 10 bekende en groeiende merken. Daarnaast bieden zij onder de AVH-collectie een ruime keuze andere tuinmeubelen. Kortom er is voor ieder wat wils.

Online shoppen

Natuurlijk biedt AVH-outdoor de mogelijkheid om online te shoppen. Je vindt hun collectie uiteraard terug in onze webwinkel, maar ook op de eigen site biedt deze tuinmeubelen outlet een zeer ruime keuze. De site is gebruiksvriendelijk en biedt veel zoekmogelijkheden.

De showroom bezoeken

AVH-outdoor heeft in Numansdorp (onder de rook van Rotterdam) ook een fysieke tuinmeubelen outlet showroom van liefst 3.000 m2. Hier vindt je van maandag tot en met zaterdag vanaf 9 uur de mooiste opstellingen en meest uitdagende combinatie. Je kunt, behalve op zondag, elke dag tot 18 uur en op vrijdag zelfs tot 21 uur terecht om inspiratie op te doen of om direct jouw favoriete tuinmeubelen te kopen!

Openingstijden

Maandag – 09:00 tot 21:00
Dinsdag – 09:00 tot 21:00
Woensdag – 09:00 tot 21:00
Donderdag – 09:00 tot 21:00
Vrijdag – 09:00 tot 21:00
Zaterdag – 09:00 tot 21:00
Zondag – Gesloten

Tuinmeubelen bezorgen of afhalen?

Natuurlijk kun je de tuinmeubelen, mits op voorraad direct meenemen. Als je iets meer geduld hebt kun je ook wachten tot de bezorgservice van AVH-outdoor jouw bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen na jouw aankoop gratis in Nederland en België bezorgt. Alleen voor klanten op de Waddeneilanden rekent AVH-outdoor EUR 50,- bezorgkosten als de bestelling onder EUR 1.100,- blijft. Tegen te bepalen kosten is eerder of in het weekend leveren mogelijk. Ook is het mogelijk om tegen betaling te kiezen voor servicelevering. De chauffeur/monteur zet het bestelde dan op locatie voor u in elkaar en voert de verpakkingsmaterialen voor u af.

Retourneren en garantie bij deze tuinmeubelen outlet

Het is mogelijk om jouw gekochte tuinmeubelen binnen 14 dagen te retourneren. Deze mogelijkheid vervalt in geval van een servicelevering. In alle overige gevallen rekent AVH-outdoor retourbezorgkosten van 30 cent per kilometer en minimaal 25 euro. Uiteraard moeten de producten dan wel heel, onbeschadigd en in originele verpakking zijn.

Garantie

AVH-outdoor zoekt bij haar garantiebepaling aansluiting bij Thuiswinkel.org, Op onderdelen kan de garantie afwijken. De vriendelijke klantenservice helpt je graag als je hier vragen over hebt.

Producten van AVH Outdoor Tuinmeubelen

Wat maakt AVH-outdoor uniek?

Naast het feit dat door de tuinmeubelen outlet formule iedereen in staat is om voor een goede prijs topmerken tuinmeubelen aan te schaffen zijn er twee aspecten die in het oog springen en kenmerkend zijn voor AVH-outdoor. Deze hebben beide met prijs te maken.

Laagste prijsgarantie

AVH-outdoor biedt op veruit de meeste producten een laagste prijsgarantie. Als jij kunt aantonen dat je elders minder betaald hebt (met uitzondering van bijvoorbeeld showroommodellen of bijzondere uitverkopen) en je laat dit aan AVH-outdoor weten, dan beloven zij jou een passend voorstel voor compensatie te doen. Ook passen zij dan direct de prijs voor andere kopers aan.

Google Reviews

Gespreid betalen bij AVH-outdoor

Alsof dit nog niet genoeg is kun je de lage prijzen van AVH Outdoor ook nog eens gespreid betalen. Zo wordt het wel heel lekker genieten. Op deze pagina leggen we je uit hoe gespreid betalen bij AVH-outdoor werkt.

Hoe klantvriendelijk is AVH-outdoor?

Inmiddels is de service van AVH-outdoor door meer dan 400 klanten beoordeeld. Zij geven gemiddeld een 9. Wij zouden dus gerust een kijkje gaan nemen in Numansdorp of op de webshop!

Bedrijfsgegevens

AVH Outdoor Tuinmeubelen

Industriestraat 11
3281LB Numansdorp

KvK-nummer: 68234716

Telefoonnummer: + 31 (0)85 1300 078

Emailadres: klantenservice@avh-outdoor.nl

Btw-nummer: NL857355107B01