Resultaat 1–18 van de 833 resultaten wordt getoond

Zweefparasols

Voor je algehele gezondheid is het van belang dat je niet al te veel aan de Uv-straling blootgesteld wordt. Uit meerdere onderzoeken blijkt tenslotte dat deze Uv-straling niet al te gezond is. Als je toch veel tijd in je tuin door wenst te brengen, is een parasol de gewenste oplossing. Maar, voor welke parasol ga je dan? In de basis kan je kiezen uit een staande parasol en een zweefparasol. Een zweefparasol is in veel situaties absoluut een interessante keuze.

Waarom een zweefparasol kopen?

Als je een zweefparasol gaat kopen, ben je bijzonder flexibel. Je hebt tenslotte niet te maken met een vaste poot van de parasol. Je kunt de zweefparasol aan de zijkant van het terras zetten. Doordat een zweefparasol makkelijk te bewegen valt, kan je het doek continue op de gewenste manier aanpassen.

Een ander voordeel is dat je een zweefparasol in veel gevallen ook diagonaal kunt kantelen. Je kunt kortom alle kanten op met een zweefparasol. Om het helemaal af te maken; de huidige zweefparasols zijn in vele designs verkrijgbaar. Je kunt de uitstraling van de zweefparasol dan ook op je eigen wensen afstemmen!

De verschillende varianten

Een zweefparasol is niet zomaar een zweefparasol. Nee, van een dergelijke variant bestaan meerdere soorten. Zo bestaat er een groot verschil tussen het design en de afmetingen van een zweefparasol. Bij een zweefparasol is het dan ook van belang om de afmetingen van je terras op te meten. Op basis daarvan kan je de juiste zweefparasol aan schaffen.

Waar gaat jouw keuze naar uit?

Wil je ook optimaal van de zon kunnen genieten? Schaf dan direct één van de zweefparasols uit ons assortiment aan. Daarbij profiteer je van een prima prijs-kwaliteitsverhouding en een snelle levering. Veel plezier met je nieuwe zweefparasol!