Resultaat 1–18 van de 100 resultaten wordt getoond

Barsets

Bij het uitkiezen van een nieuwe eettafel heb je voldoende mogelijkheden. Een eettafel is vaak het centrale punt in een tuin; besteed daarom veel tijd aan de zoektocht naar een nieuwe eettafel. Wellicht kom je dan al snel bij een barset uit. Een barset is een tamelijk unieke en bijzondere variant van een eettafel. Overigens doen we met de omschrijving ‘eettafel’ tekort. Een barset bestaat namelijk niet alleen uit een eettafel, maar ook uit de bijbehorende stoelen.

Waarom zou je een barset kopen?

Met een barset breng je de gezelligheid vanzelf naar je tuin toe. Door de samenstelling van een barset creëer je namelijk automatisch een gezellig sfeertje. Dat heeft onder andere te maken met de vorm van de tafel (rechthoekig) en de stoelen die hoger zijn. Je kunt een barset dan ook vergelijken met de situatie in een kroeg. Daar komt uiteraard ook de benaming van.

Een bijkomend voordeel is dat een barset niet al te veel ruimte in beslag neemt. Het is een relatief compacte samenstelling en dat is met name in de kleinere tuinen uitermate handig.

De verschillende varianten

In ons assortiment vind je vele verschillende soorten barsets terug. Dat heeft puur te maken met het feit dat geen één barset hetzelfde is. Nee, het verschil wordt onder andere gemaakt door het aantal stoelen, de afmetingen van de tafel en de hoogte van de stoelen en tafel.

Waar gaat jouw keuze naar uit?

Heb je al enig idee hoe jouw gewenste barset er uit ziet? Vergelijk de barsets uit ons assortiment en kom uiteindelijk tot de juiste keuze. Met een barset haal je de gezelligheid naar jouw tuin. We wensen je alvast veel plezier met je nieuwe barset!