Resultaat 1–18 van de 227 resultaten wordt getoond

Parasolvoeten

Het kiezen van de juiste parasolvoeten voor jouw parasols is belangrijk omwille van verschillende redenen. In eerste instantie moet een parasolvoet er namelijk voor zorgen dat jouw parasol stevig in zijn voetstuk komt te staan. Dat is niet alleen nodig om de veiligheid van de mensen onder de parasol te garanderen, daarnaast wordt hierdoor ook voorkomen dat de wind zich onder de parasol zet en deze gaat opliften. Parasolvoeten zijn tegenwoordig bovendien ook verkrijgbaar in de meest uiteenlopende uitvoeringen waardoor ze perfect kunnen aansluiten op de stijl die je wenst te creëren in jouw persoonlijke stukje paradijs.

Parasolvoeten in verschillende materialen

Tegenwoordig zijn er op de markt zeer veel verschillende soorten parasolvoeten verkrijgbaar. Dat is interessant, want hierdoor kan je niet alleen het gewicht, maar ook de uitstraling afstemmen op jouw persoonlijke wensen. Eén van de mogelijkheden is kiezen voor een parasolvoet welke vulbaar is tot een gewicht van 80 kilogram. Dit zorgt er voor dat je steeds kan rekenen op een passende verankering van jouw parasol. Veel mensen willen echter dat hun parasolvoeten niet alleen praktisch en veilig zijn, maar er ook nog eens echt aantrekkelijk uitzien. Indien dat eveneens geldt voor jou kunnen de gietijzeren of granieten parasolvoeten die verkrijgbaar zijn al je verwachtingen ongetwijfeld inlossen.

Parasolvoeten met wielen

Eén van de belangrijkste redenen waarom zoveel mensen er voor kiezen om op vlak van zonnescherm of zonwering in hun tuin gebruik te maken van parasols is terug te vinden in het feit dat ze deze erg eenvoudig kunnen verplaatsen. Dat mag dan wel gelden voor de parasol in kwestie, maar wat met de parasolvoet? Deze is namelijk veelal erg zwaar waardoor wordt voorkomen dat de parasol bij een stevige wind gaat vliegen. Het gewicht waar parasolvoeten doorgaans over beschikken zorgt er helaas voor dat ze niet zo eenvoudig verplaatst kunnen worden. Toch bestaat er ook hier een interessante oplossing voor! Door te kiezen voor één van onze (granieten) parasolvoeten met wielen hoef je, je nooit nog een breuk te heffen!