Resultaat 1–18 van de 4587 resultaten wordt getoond

Voetenbank Scandic – met kussen – Rope | 4 Seasons Outdoor

Oorspronkelijke prijs was: €196.99.Huidige prijs is: €161.00.

Lifestyle Alanya lounge voetenbank sunny yellow

Oorspronkelijke prijs was: €199.00.Huidige prijs is: €129.00.

Tuinkussen lage rug Hailey green

Oorspronkelijke prijs was: €32.95.Huidige prijs is: €24.50.

Intenso Gabri lounge voetenbank 70x61cm – Laagste prijsgarantie!

Oorspronkelijke prijs was: €239.00.Huidige prijs is: €189.00.

Tuinaccessoires

Het kopen van tuinaccessoires zorgt er voor dat er op verschillende vlakken een meerwaarde kan worden gecreëerd in de tuin. Het mooie van tuinaccessoires is bovendien dat dit steeds kan gebeuren zonder dat je rekening dient te houden met een grote hoeveelheid aan kosten. Een parasol aanschaffen om een schaduwplekje te realiseren, een bijzettafeltje voorzien om je hapje en drankje op kwijt te kunnen of een buitenkleed kopen waar je gezellig samen met je gezin op kan picknicken? Het zijn slechts enkele voorbeelden waarbij het gebruik van tuinaccessoires je heel wat extra sfeer, gezelligheid en genot kan opleveren.

Praktische tuinaccessoires

Wanneer je het comfort en / of de praktische eigenschappen van je tuin wil verbeteren kunnen tuinaccessoires hier een interessante oplossing in bieden. Enkele tuinaccessoires waar je wat dit betreft naar kan kijken zijn onder meer handige bijzettafels, maar ook voetenbanken en buitenkleden. Zou je graag op een efficiënte manier een beetje schaduw willen creëren in jouw stukje paradijs? Dan is kijken in de richting van schaduwdoeken mogelijks een aanrader. Denk tot slot ook zeker eens aan de momenten waarop het misschien net wat minder uitnodigend kan zijn om in je tuin te vertoeven. Tuinaccessoires zoals bijvoorbeeld een terrasverwarming maken het mogelijk om ook bij enigszins koudere temperaturen intens te genieten op jouw terras.

Sfeervolle tuinaccessoires

Ondanks het feit dat een groot aantal tuinaccessoires in het bijzonder een praktische meerwaarde weten te realiseren geldt dat lang niet voor allemaal. Veel mensen kopen dan ook bepaalde tuinaccessoires gewoon omdat ze zorgen voor meer gezelligheid in de tuin of op het terras. Een klassiek voorbeeld van zo’n tuinaccessoires zijn de tuinhaarden. Het enige wat je nodig hebt is een beetje hout en een vuurtje en elke zomer- (of zelfs winter-) avond in je tuin wordt meteen een flink stuk gezelliger. Ben je niet meteen te vinden voor het kopen van een tuinhaard, maar kijk je wel in de richting van een alternatief? Dan kunnen vuurschalen een prima alternatief vormen. In ieder geval zijn ook sfeervolle tuinaccessoires het ontdekken absoluut meer dan waard!