Resultaat 1–18 van de 239 resultaten wordt getoond

Lounge stoelen

In veel Nederlandse tuinen vind je een loungeset terug. Helaas is het niet voor een ieder mogelijk om een loungeset in hun tuin te plaatsen. Dat heeft meestal met de (beperkte) afmetingen van de tuin te maken. Uiteraard zijn er ook huishoudens waarbij de voorkeur simpelweg niet naar een loungeset uit gaat. In beide gevallen kan je ook altijd nog voor lounge stoelen kiezen. Deze stoelen zijn net zo comfortabel als een loungeset, maar nemen een stuk minder ruimte in beslag.

De voordelen van lounge stoelen

Ben je nog aan het twijfelen over de aanschaf van lounge stoelen? Als je deze stoelen aanschaft, weet je één ding zeker: je creëert een comfortabele zitplek. De loungestoelen zijn namelijk ongelooflijk comfortabel. Dat is onder andere te danken aan een ergonomische vormgeving en aan de heerlijke, zachte kussentjes.

Verschillende varianten

In ons assortiment vind je lounge stoelen van vlechtwerk, van aluminium, van rope, van rotan en van textileen terug. Al deze materialen hebben specifieke eigenschappen en bijbehorende voor- en nadelen. Zo is het aan jou om te bepalen welk materiaal je het mooiste vindt. Een ding is zeker: je hebt voldoende keus.

Waar gaat jouw keuze naar uit?

Met de aanschaf van lounge stoelen doe je sowieso een goede aankoop. De lounge stoelen zijn uiterst comfortabel en zien er ook nog eens fraai uit. Dankzij het uitgebreide aanbod heb je bovendien veel keus wat betreft de uitstraling van de lounge stoelen. Maak een keuze omtrent de kleur en het materiaal en maak je tuin een stuk comfortabeler! Het vergelijken van de verschillende lounge stoelen uit ons assortiment kan absoluut geen kwaad. Alvast veel plezier met je fraaie, heerlijke en comfortabele lounge stoelen!