Resultaat 1–18 van de 2273 resultaten wordt getoond

Set van 2 Buitenkussens 50 x 70 cm Zandbeige ALMYROS

Oorspronkelijke prijs was: €129.99.Huidige prijs is: €69.99.

Tuinkussens

Je tuinmeubelen voorzien van een nieuwe, frisse uitstraling? Of ben je op zoek naar een mogelijkheid om tegen lage kosten het comfort in je tuin nog een extra duwtje in de rug te geven? In al deze gevallen kunnen tuinkussens je daar ongetwijfeld bij van dienst zijn! Tuinkussens zijn verkrijgbaar in tal van verschillende afmetingen. Dit zorgt er voor dat ze niet alleen de ligzetels in je tuin, maar ook je tuinstoelen heel wat comfortabeler kunnen maken in gebruik. De opvallende, mooie designs waar deze kussens over beschikken zorgt er bovendien voor dat ze ook nog eens zorgen voor een zekere mate aan extra aantrekkingskracht.

Tuinkussens in de meest uiteenlopende stijlen

Eén van de eerste zaken waar je naar zal willen kijken wanneer het aankomt op het aanschaffen van tuinkussens is terug te vinden in de uitstraling die ze hebben. Veel mensen houden er bijvoorbeeld van wanneer hun tuinkussens over een effen kleur beschikken, maar anderen geven dan weer vooral de voorkeur aan een opvallende print. Het feit dat er zoveel verschillende stijlen en motieven van tuinkussens op de markt zijn terug te vinden zorgt er in ieder geval wel voor dat ze steeds perfect weet aan te sluiten op de uitstraling die jij voor jouw tuin en / of terras wenst te realiseren.

Tuinkussens met verschillende afmetingen

Tuinkussens kunnen uiteraard gebruikt worden in combinatie met verschillende tuinmeubelen. Denk wat dit betreft niet alleen aan ligbedden, maar ook aan gewone tuinstoelen en wat bovendien ook te denken van loungesets? Omwille van deze reden spreekt het voor zich dat tuinkussens in ons assortiment zowel zijn terug te vinden met grote als met wat meer beperkte afmetingen. Ben je op zoek naar een tuinkussen van 123×50 centimeter of geef je eerder de voorkeur aan een exemplaar van 55×55 centimeter of 48×46 centimeter? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden! Op deze manier is er altijd een tuinkussen verkrijgbaar die jou precies dat comfort biedt waar je naar op zoek bent!