Resultaat 1–18 van de 63 resultaten wordt getoond

Picknicksets

Vind jij het heerlijk om in de buitenlucht te picknicken? Heb je daarvoor niet altijd zin om naar bijvoorbeeld het park of het strand af te reizen? Dan kan je het ook simpel in je eigen achtertuin gaan doen. Hoe? Door een picknickset aan te schaffen! Een picknickset bestaat uit een picknicktafel en bijbehorende stoelen. In de praktijk zie je vaak dat je bij een picknickset een picknickbank meegeleverd krijgt. Dat zijn de welbekende banken die je ook bij de picknicksets in de vrije natuur ziet staan.

De voordelen van een picknickset

Met een picknickset kan je simpelweg in je eigen achtertuin heerlijk picknicken. Dat is dan ook het belangrijkste voordeel van een picknickset. Met een dergelijke set haal je het plezier naar je eigen achtertuin. Daarnaast is het uiteraard ook een voordeel dat je een picknickset voor andere doeleinden óók kunt gebruiken. Zo kan je gezellig een drankje op een picknickset doen of een potje kaarten.

Verschillende varianten

Een picknickset is niet zomaar een picknickset. Nee, een dergelijke set kan meerdere stoelen hebben. Maar, een picknickset kan ook twee picknickbankjes hebben. Het is maar net wat jij prettig vindt en waar jouw keuze naar uit gaat.

Waar gaat jouw keuze naar uit?

Heb je een keuze gemaakt? Heb je jouw gewenste picknickset in ons assortiment gevonden? Dat is goed mogelijk! Wij hebben namelijk een uitgebreid assortiment van picknicksets. Deze sets zijn van de hoogste kwaliteit en hebben een lange levensduur. Wat wens je nog meer? Maak direct je keuze en geniet nadien van de heerlijke middagen waarop je in je eigen achtertuin zit te picknicken!