Toont alle 17 resultaten

Boombanken

Bij het inrichten van een tuin heb je de keus uit vele soorten meubelstukken. Dat is onder andere het geval bij een tuinbank. Een tuinbank is niet zomaar een tuinbank. Als je in ons assortiment kijkt, zie je bijvoorbeeld vele verschillende tuinbanken naar voren komen. Een absolute blikvanger is een zogeheten boombank. Een dergelijk bank staat prachtig in een tuin met een natuurlijke uitstraling. Maar, ook in een strak vormgegeven tuin staat een boombank prachtig. Kortom: voor elke tuin is een boombank een welkome aanwinst.

Wat zijn de voordelen van een boombank?

Je koopt een boombank om meerdere redenen. Een van die redenen is terug te vinden in het design. Een boombank heeft simpelweg een uniek design. Een design dat prachtig in elke tuin staat en de bank volledig opneemt in de natuur. Mede daarom kiezen veel huishoudens met een tuin met een natuurlijke uitstraling voor een boombank.

Daarnaast is het ook zo dat je met een boombank optimaal gebruik maakt van de ruimte. Je zet een boombank om een boom heen, waardoor je de – normaliter loze – ruimte om de boom heen optimaal weet te benutten. Ook voor kleinere tuinen is een boombank dan ook uitermate geschikt.

Tot slot is het absoluut een voordeel dat je met meerdere personen op een boombank kunt zitten.

De verschillende varianten

Als je in ons assortiment kijkt, zie je vele verschillende varianten terug. Het verschil tussen de banken zit onder andere in het design en de afmetingen. Vergelijk daarom de verschillende varianten en koop uiteindelijk de gewenste boombank.

Waar gaat jouw keuze naar uit?

Heb je besloten dat je een boombank wenst te hebben? Dan heb je al een eerste verstandige keuze gemaakt. Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is de gewenste boombank uit ons assortiment te kiezen!