Resultaat 1–18 van de 169 resultaten wordt getoond

Keter Store-It-out Midi Opbergbox 132cm – Laagste prijsgarantie!

Oorspronkelijke prijs was: €179.95.Huidige prijs is: €157.49.

Opbergdoos acaciahout lichtbruin 130 x 48 cm RIVIERA

Oorspronkelijke prijs was: €349.99.Huidige prijs is: €219.99.

Kussenbox groot 167x70xH106 cm naturel rotan

Oorspronkelijke prijs was: €799.00.Huidige prijs is: €529.00.

Opbergbox

Wil je een zo optimaal mogelijke indruk creëren van je tuin en terras? In dat geval is het altijd van belang om er voor te zorgen dat deze er netjes bijligt. Tuinkussens die overal zomaar rondslingeren zijn vaak al snel niet meer gezellig, maar wel een beetje slordig. Bovendien is het ook zo dat tuinkussens die niet worden opgeborgen veel sneller sporen van slijtage gaan vertonen en dat is natuurlijk zonde. Gelukkig vallen beide nadelen perfect op te lossen of te voorkomen door het kopen van een kussenbox. Een dergelijke kussenbox kan moeiteloos worden geïntegreerd tussen de bestaande tuinmeubelen, valt niet op en biedt toch heel wat interessante voordelen en mogelijkheden.

Kussenbox en zitbankje in één

Er voor kiezen om een kussenbox te kopen voor in je tuin betekent niet alleen maar dat je over een mogelijkheid beschikt om je tuinkussens op te bergen. Verschillende kussenboxen worden in een tuin of op een terras dan ook gebruikt als vermomde zitbank. Op deze manier sla je met een kussenbox eigenlijk twee vliegen in één klap. Niet alleen wordt je terras netter en gaan je tuinkussens aanzienlijk langer mee, daarnaast wordt er ook nog eens extra zitruimte gecreëerd zodat iedereen op comfortabele wijze in je tuin of op je terras kan vertoeven. Eigenlijk maakt dit duidelijk dat een kussenbox nergens meer mag ontbreken.

Een kussenbox, verkrijgbaar in diverse materialen

Aansluitend op bovenstaande is er het feit dat een kussenbox tegenwoordig kan worden aangekocht in de meest uiteenlopende materialen en kleuren. Voor veel mensen is het belangrijk dat er in hun tuin en op hun terras een soort van uniformiteit heerst. Anderzijds kan een kussenbox met een afwijkende kleur ook wel een mooie eye-catcher zijn. In ieder geval is het tegenwoordig vaak mogelijk om kussenboxen niet alleen in de materialen wicker en kunststof te kopen, ook hout en zelfs metaal behoren soms tot de mogelijkheden. Aan welk materiaal je voor jouw kussenbox de voorkeur zal geven is afhankelijk van niet alleen de stijl van je tuin, maar uiteraard ook van jouw persoonlijke voorkeur en die van je gezin.