Resultaat 1–18 van de 357 resultaten wordt getoond

Cosiflow 120 antraciet 120x80x50 cm

Oorspronkelijke prijs was: €1,199.00.Huidige prijs is: €999.00.

Loft 120 white frame grey top – Cosi

Oorspronkelijke prijs was: €1,248.99.Huidige prijs is: €1,124.99.

Garden Collections Basic vuurtafel 100 x 100 cm

Oorspronkelijke prijs was: €838.00.Huidige prijs is: €629.00.

Vuurtafels

Zit je graag ’s avonds laat nog in de tuin? In de zomermaanden is dat goed mogelijk. De temperaturen zijn dan óók ’s avonds nog behoorlijk hoog. In de koudere maanden wordt het echter al snel fris buiten. Gelukkig is daar ook een oplossing voor. Met de aanschaf van een vuurtafel is het namelijk altijd lekker warm in je tuin.

De voordelen van vuurtafels

Met de aanschaf van een vuurtafel kan je optimaal gebruik van je tuin maken. Je kunt tenslotte elke avond heerlijk in de tuin een boekje lezen of een drankje doen. De temperatuur buiten maakt daarbij niet al te veel uit. Nee, je hebt namelijk de volledige controle over de temperatuur van de vuurtafel. Heerlijk dus om jezelf en je gezelschap mee te verwarmen.

Daarnaast werkt een vuurtafel ook nog sfeer verhogend en rustgevend. Het knisperen van het (neppe) hout geeft altijd een prettig gevoel. De kleur van het vuurtje roept daarnaast bij veel mensen ook een gevoel van gezelligheid op.

Verschillende varianten

Als je ook de warmte naar je tuin wilt halen, heb je voldoende keus. In ons assortiment vind je namelijk meerdere vuurtafels terug. Deze vuurtafels hebben andere afmetingen, hebben een andere uitstraling en zijn op een andere manier vormgegeven. Daarnaast kan een vuurtafel ook van andere materialen vervaardigd. In de praktijk zien we echter wel dat een vuurtafel vaak van hout gemaakt is. Op het gebied van kleur valt er dan wel nog een hoop onderscheid te maken.

Waar gaat jouw keuze naar uit?

Als je hebt besloten om een vuurtafel aan te schaffen, heb je in ieder geval al één verstandige keuze gemaakt. Het is nu nog zaak om de meest geschikte vuurtafel uit te zoeken. Neem een kijkje in ons assortiment, vergelijk de verschillende varianten en maak uiteindelijk de juiste keuze!