Resultaat 1–18 van de 730 resultaten wordt getoond

Stokparasol

Als je veel tijd in je tuin door brengt, moet je je goed beschermen. De felle zonnestralen kunnen namelijk een behoorlijke invloed op je gezondheid hebben. Zorg er daarom ook voor dat je een parasol in je tuin hebt staan. Met een parasol kan je de zonnestralen op een zeer efficiënte manier tegen houden. Bij het aanschaffen van een parasol kan je onder andere voor de traditionele stokparasol gaan.

De voordelen van een stokparasol

Zoals je wellicht weet, heb je de keus uit een stokparasol en een zweefparasol. Een voordeel van een stokparasol is dat deze, in de meeste gevallen, goedkoper is. Je hoeft dus een minder groot bedrag uit te trekken voor de aanschaf van een prima parasol.

Daarnaast is het een voordeel dat een stokparasol weinig ruimte inneemt. Je hoeft alleen maar de parasolvoet op de gewenste plek neer te zetten. Vervolgens zet je de stokparasol daar in en kan je genieten van een optimale bescherming.

Verschillende varianten

Je ziet het direct als je naar ons assortiment kijkt. Een stokparasol is in behoorlijk veel varianten verkrijgbaar. Het advies is dan ook om allereerst goed je terras op te meten. Wat zijn de afmetingen van je terras? Op basis daarvan kan je een stokparasol met de juiste afmetingen aanschaffen.

Daarnaast moet je goed nadenken over de uitstraling van de stokparasol. Het doek van een stokparasol is namelijk in vele kleuren en varianten verkrijgbaar.

Waar gaat jouw keuze naar uit?

Heb jij het liefst een parasol met een felle kleur? Of hecht je meer waarde aan een parasol met een basiskleur? Alles is mogelijk! Bekijk de verschillende varianten, bepaal wat je mooi vindt en schaf je gewenste stokparasol aan. Een stokparasol ziet er niet alleen fraai uit, maar biedt ook nog de gewenste bescherming tegen de Uv-straling.