Resultaat 1–18 van de 39 resultaten wordt getoond

Buitenkleden

Buitenkleden zijn niet alleen leuk en comfortabel, daarnaast zijn ze eigenlijk onmisbaar voor elke tuin. Vergis je echter niet, buitenkleden horen niet uitsluitend in je tuin. Neem ze bijvoorbeeld ook gerust mee naar je kampeerplek, leg ze neer bij je caravan en / of geniet van een lekkere picknick op het strand. Een buitenkleed creëert niet alleen sfeer, maar ook warmte en gezelligheid overal waar ze wordt gebruikt. Buiten zijn buitenkleden verkrijgbaar in de meest uiteenlopende stijlen waardoor er altijd wel een uitvoering voor handen is die perfect aan al jouw verwachtingen zal weten te voldoen!

Onderhoudsvriendelijke buitenkleden

Het feit dat buitenkleden natuurlijk (vooral) buitenshuis worden gebruikt zorgt er voor dat ze over duurzame eigenschappen dienen te beschikken. Dat is ook zo. Het merendeel van de buitenkleden die bestaan zijn namelijk vervaardigd uit een soort van kunststof. Dat zorgt er niet alleen voor dat ze vochtbestendig zijn, daarnaast is het ook nog eens zo dat ze erg eenvoudig schoon te maken zijn. Gewoon het vuil verwijderen met een nat doekje en je buitenkleed ziet er weer helemaal als nieuw uit. Duiken er plots vouwen of vervelende kreuken op in je buitenkleed? In dat geval volstaat het gebruik van een strijkbout veelal om deze terug helemaal glad en kreukvrij te maken.

Buitenkleden in verschillende afmetingen

Het ene buitenkleed is zeker het andere niet. Dit geldt niet alleen voor de uitstraling waarover ze beschikt, maar wat bovendien ook te denken van de afmetingen? Buitenkleden zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende formaten. Denk hierbij aan 186 x 120, maar ook aan 120 x 60 en 150 x 150 centimeter. Hoe groot jouw buitenkleed uiteindelijk precies zal moeten zijn is afhankelijk van het doel dat je er mee voor ogen hebt. Wil je er lekker plaats op kunnen nemen met alle kinderen? Dan heb je nood aan veel grotere buitenkleden dan wanneer je gewoon een gezellige picknick met je partner hebt gepland.