Over Tuinmeubelsale.nl

Stel je eens voor, 15.000 tuinmeubelen op een rij. Jij mag vervolgens binnen een uurtje jouw favoriete tuinmeubelen uitzoeken. We horen je denken…’dat lukt nooit’. Wij bewijzen bij tuinmeubelsale.nl het tegendeel. In dit artikel leggen we je uit waarom je bij ons altijd slaagt en hoe je bij ons snel jouw nieuwe tuinmeubels vindt tegen de beste prijzen. Laat die 15.000 uitdagingen maar komen!

Het assortiment van Tuinmeubelsale.nl

We zeiden het al, 15.000 tuinmeubelen. Zoveel keus bieden we je op onze website. Daarmee bieden we een enorm assortiment van verschillende winkels. Je hoeft niet meer op bezoek bij  Tuinmeubelland, AVH Outdoor, Kees Smit Tuinmeubelen, Fonteyn Tuinmeubelen of VidaXL, want het assortiment van al deze winkels hebben wij op onze site samengevoegd. Bovendien kunnen we ons voorstellen dat een merk minder belangrijk is dan het product dat je wilt kopen. Daarom kun je kiezen hoe je de website gebruikt.

De website van Tuinmeubelsale.nl

Je kunt onze website namelijk op 3 manieren doorzoeken. Bovenin zie je de grote zoekbalk. Hier kun je zelf intypen waar je naar op zoek bent en wij doorzoeken razendsnel ons assortiment. Geen ‘die hebben we niet meer’ of ‘we krijgen morgen weer een levering, sorry’ want hier zie je direct het hele aanbod dat we kunnen bieden. Elk artikel is voorzien van foto’s en een eerlijke beschrijving. Daarnaast zie je, als je een artikel kiest, direct een eerlijke omschrijving met specificaties, materialen en levertijden. Ook de verzendkosten staan hier aangegeven, maar voor onze klanten is verzending vaak gratis.

Laat je jezelf liever inspireren of verrassen? Dan kun je onder de zoekbalk de categorie tuinartikelen vinden die je zoekt. Je komt dan exact waar je zijn wilt, zonder overbodige aanbiedingen of ongewenste andere artikelen. Ga je helemaal open-minded op zoek naar jouw nieuwe tuinaanwinsten? Dan kun je links de materialen kiezen die je graag terug ziet. Vervolgens tonen wij je wat we kunnen bieden. Handig is dat je die functies ook kunt combineren en zo makkelijk een overzicht met teakhouten loungesets of metalen tafels kunt laten tonen. Onderaan de site vindt je een overzicht van de merken waar wij mee werken. Zo kun je dus op merk zoeken naar jouw favoriete Tuinmeubelsale.nl.

Tuinmeubelsale.nl is open wanneer jij wilt

Ken je dat, ben je net lekker op weg om te gaan shoppen voor tuinmeubelen, is de winkel dicht. Of je staat voor het schap met jouw favoriete stoelen en terwijl jij staat te overleggen grist jouw concurrente, want dat is ze op zo’n moment gewoon, net dat laatste leuke tuinkussentje voor jouw neus weg…Gggrrr! Niet bij ons, want wij zijn 24 uur per dag open. Je kunt dus rustig kijken, vergelijken en bestellen. Wil je een beeld hebben hoe jouw favoriete meubel in de tuin zal staan? Geen punt, pak je laptop, tablet of Smartphone op en ga gewoon even kijken!

Tuinmeubelsale.nl biedt veel klantenservice…

Heb je een vraag of wil je advies? Dan kun je natuurlijk op een drukke zaterdagmiddag op zoek naar één van de twee 16-jarige vakkenvullers om daar te horen ‘als het er niet staat, dan hebben we het niet’ of, ook altijd goed voor een bloeddrukverhoging ‘wat denkt u er zelf van?’ Je kunt ons natuurlijk ook gewoon een mailtje of een Appje sturen. We nemen dan de tijd om een antwoord op jouw vraag te sturen en reageren pas als we iets zinnigs te melden hebben. Beloofd! Ben je toch meer van ‘eerst zien, dan geloven?’ Dan nodigen we je van harte uit om een bezoekje te brengen aan één van onze showrooms.

…en de laagste prijs vindt je ook bij Tuinmeubelsale.nl

Wij hebben een directe verbinding met onze partners, dus als zij de prijzen in hun winkel verlagen, doen wij dat ook automatisch. Daarbij bieden ze regelmatig leuke acties zoals 10 euro extra shoptegoed. Kortom, verzin jij maar eens een reden om onze site niet te bezoeken…

Bezoek hier onze winkel met meer dan 15.000 tuinmeubelen