Inspiratie, Tips

Bescherm jezelf tegen de zon

bescherming zon

De experts zijn het er over eens; de Uv-straling is alles behalve bevorderlijk voor je huid en lichaam. Deze straling kan verstrekkende gevolgen voor je gezondheid hebben. Het is dan ook aan te raden om hier voorzichtig mee om te springen. Verzorg je huid goed, bescherm je huid goed en blijf niet eindeloos in de zon zitten.


Wil jij ook een gezonde leefstijl hebben? Het is dan zaak om jezelf te beschermen tegen de zon. Gelukkig bieden wij daarvoor de helpende band. In ons assortiment kan je namelijk meerdere producten vinden die je beschermen tegen de zon. Deze bescherming zorgt ervoor dat je huid in een gezonde conditie blijft. Vind hieronder de verschillende oplossingen die wij kunnen bieden.

zonbescherming

zonbescherming

Schaduwdoeken

Een schaduwdoek is een mooie mogelijkheid om jezelf te beschermen tegen de zon. Deze doek houdt de zon tenslotte tegen en zorgt voor een prettige leefomgeving. In de schaduw is het over het algemeen beter vertoeven, waarbij je lichaam ook stukken minder aanraking komt met de Uv-straling. Wat wens je nog meer? Neem gerust een kijkje in ons assortiment en schaf één van de fraaie schaduwdoeken aan. We hebben het hier bewust over fraaie schaduwdoeken, want de schaduwdoeken zijn in vele designs verkrijgbaar.

Parasol

Een eeuwenoude oplossing tegen de felle straling van de zon is een parasol. Al vele jaren lang gebruiken we parasols in onze eigen tuin, op een terras of op het strand. Het voordeel van een parasol is evident; het houdt de zonnestraling perfect tegen. Verhoog het comfort en schaf één van de parasols aan voor in je tuin.

Je hebt tegenwoordig de keus uit meerdere soorten parasols. Het voordeel hiervan is dat je de parasol volledig op je eigen situatie, en naar eigen smaak, aan kan schaffen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een parasol met een neutrale kleur of juist voor een parasol met een felle kleur.

Ook speelt de inrichting van je tuin een belangrijke rol bij de bescherming tegen de zon. Kies je er bijvoorbeeld voor om het terras te maken op een plek waar de zon altijd schijnt? Of kies je er voor om het terras te maken op een plek waar de zon maar een bepaald aantal uur per dag schijnt? Dergelijke beslissingen spelen ook een belangrijke rol in de bescherming tegen de felle zon. Met onder andere de hulp van bovenstaande producten kan je jezelf in ieder geval optimaal beschermen.