Inspiratie

Heerlijk in de lente BBQ’en

lente bbq

De lente is sinds enkele weken weer in ons landje gearriveerd. Normaliter staat deze periode garant voor de eerste zonnestralen. Daarmee is de lente ook meestal de eerste periode waarin we weer van onze tuinen kunnen genieten.

Het kunnen genieten van onze tuinen is eigenlijk een luxe positie. In Nederland hebben de meeste huishoudens een tuin. Indien je een balkon hebt, zijn daar ook mooie oplossingen in de vorm van tuinmeubelen voor te vinden. Ben jij een liefhebber van lekker eten? En vind je het prettig om dit eten in de buitenlucht klaar te maken? Heb je dan wel eens naar een BBQ of naar een buitenkeuken gekeken? Deze producten zijn absolute aanvullingen voor elke tuin. Wat is er nou mooier dan om in je eigen tuin van een heerlijke maaltijd te genieten?

bbq kopen

bbq kopen

De mogelijkheden

Op het gebied van de barbecues heb je tegenwoordig meerdere mogelijkheden. Als je op onze website op ‘buitenkeukens klikt, krijg je aan de linkerkant meerdere filters te zien. Deze filters hebben betrekking op de kleur van de barbecue, maar ook op de het materiaal waarvan de buitenkeuken vervaardigd is en de leverancier.

In totaal bieden wij meer dan 200 verschillende buitenkeukens aan. Dit varieert van een complete buitenkeuken van het luxe merk Boretti tot aan een verrijdbare gas barbecue. Naar wat voor soort barbecue gaat jouw keuze uit?

Genieten

Met een barbecue is het in ieder geval mogelijk om heerlijk in je eigen tuin te genieten. Je maakt een heerlijk gerecht klaar, terwijl je in het zonnetje staat te genieten. Als er bezoek is, kan je bovendien ook nog met hen praten. Je bent tenslotte vlakbij hen, aangezien je ook buiten staat.

Als je optimaal in de lente van je tuin wilt genieten, is de aanschaf van een barbecue dan ook zeker aan te raden. Neem gerust een kijkje in onze webshop en vergelijk de verschillende barbecues met elkaar. Een buitenkeuken heeft bijvoorbeeld hele andere kenmerken dan een gasbarbecue of een houtskoolbarbecue. Een houtskoolbarbecue daarentegen roept het nostalgische gevoel van barbecueën op, onder andere dankzij de bovengemiddelde rookontwikkeling. Een stukje vlees vanaf een houtskoolbarbecue zal dan ook een iets andere smaak hebben.

Je hebt in ieder geval genoeg keuze. Laat de lente extra mooi beginnen door één van de barbecues uit ons assortiment te kopen. Ga je voor een volledige buitenkeuken, een gasbarbecue of een houtskoolbarbecue?