Inspiratie

Verstelbare tuinstoelen: lekker liggen en zitten

Verstelbare tuinstoelen zijn ideaal als je jouw zelfde stoel wilt gebruiken om bijvoorbeeld ‘s middags lekker in het zonnetje te liggen en ‘s avonds lekker wilt zitten voor het eten of een goed gesprek met de visite. Natuurlijk wil je comfort en misschien is het wel belangrijk dat je jouw stoel op kunt klappen om lekker mee te nemen op reis. In ons assortiment van 15.000 artikelen hebben we natuurlijk ook genoeg verstelbare tuinstoelen. In dit artikel zetten wij vijf kenmerkende tuinstoelen op een rij. Als je al een plaatje hebt van wat je wilt kun je natuurlijk ook direct ons assortiment bekijken.

Verstelbare tuinstoelen kiezen

Verstelbare tuinstoelen kiezen

Verstelbare tuinstoelen voor mensen met weinig ruimte

Stel je voor, het is herfst. Uiteraard wil je jouw tuinmeubelen mooi houden dus je ruimt alles netjes op voor de winter. Kerst is dit jaar bij jullie, dus je kunt wel wat extra stoelen gebruiken. Dan mag je eerst even de garage of kelder opruimen om ze terug te vinden. Na het feest gaan ze schoon en fris de kelder weer in (wat een gesjouw) en kun je ze in het voorjaar weer uitgraven en de tuin of het balkon op sjouwen. Als je dan ziet dat jouw buren breedlachend onderuit zitten weet je dat zij waarschijnlijk op deze Sentosa verstelbare tuinstoelen zitten. Je kunt deze stoelen namelijk het hele jaar buiten laten staan. Dat is beter voor jouw rug en makkelijk om ruimte in de garage, schuur of kelder te besparen. Verkooppraatje of niet? De fabrikant geeft in ieder geval vijf jaar garantie.

Verstelbare tuinstoelen: de relaxfauteuil voor buiten

Als je gewend bent om binnen weg te zakken in jouw heerlijke relaxfauteuil en jouw voetenbankje in te stellen op standje ‘behaaglijk’ is het toch vervelend als je buiten in een keiharde tuinstoel plaats moet nemen. Dat vonden de mensen achter ‘Diva’ nu ook. Daarom maakten zij een heuse relaxfauteuil voor buiten. Net als binnen kun je het voetenbankje verstellen en jouw stoel lekker heen en weer bewegen tussen ‘plat achterover’ en ‘rechtop’. Mocht je tijdens het eten jouw benen even niet willen strekken, dan klap je het voetenbankje gewoon in, zodat er een uiterst comfortabele buiteneetstoel overblijft. Met 25% korting is het ook goed toeven als je binnen geen relaxfauteuil hebt staan.

Verstelbare tuinstoelen die onderhoudsvrij zijn

Veel mensen slaan het onderhoud van tuinmeubelen over. Zij zien het zonnetje liever als ze erin liggen te kijken in hun verstelbare tuinstoelen. Dat bevalt vaak beter dan wanneer de zon in de rug staat tijdens het uitvoeren van onderhoud. We kunnen ons voorstellen dat jij dat idee begrijpt. Daarom hebben wij kunststof verstelbare tuinstoelen. Door het spannende synthetisch rotan-design is de uitstraling chique. De uitvoering in kunststof maakt het onderhoud een eitje en de prijs een lachertje. Zie jij jezelf al lachend toe liggen kijken terwijl de buurvrouw haar tuinmeubels weer onderhoud? Kijk dan eens snel bij Empoli.

Verstelbare tuinstoelen voor thuis en op reis

Sommige mensen nemen hun eigen tuinstoel graag overal mee naar toe. Lekker liggen op de camping of een dagje uitblazen zonder zandkorrels op onbestemde plaatsen… Deze lichte, comfortabele en inklapbare tuinstoelen zijn ideaal om lekker mee te slepen. Overigens hoef je helemaal de tuin niet uit. Ook wanneer je met de zon meedraait in jouw achtertuin merk je hoe handzaam en praktisch deze verstelbare tuinstoel is. Hij staat ook nog eens goed in een moderne tuin, dus je kunt slepen en zitten zo vaak je wilt. Kijk maar.

Verstelbare tuinstoelen voor ieder budget

Gelukkig is de zon van iedereen, ongeacht jouw vermogen. Dat bewijzen wij wel, want voor nog geen 50 euro kun jij al kiezen hoe relaxt jij van jouw verstelbare tuinstoelen kunt genieten. Omdat je stiekem toch nieuwsgierig bent naar de duurste verstelbare tuinstoelen in onze winkel zullen we je een hoop zoekwerk besparen.

 

Bekijk hier al onze verstelbare tuinstoelen!