Inspiratie

X aandachtspunten bij het inrichten van een klein balkon

kleine tuin inrichten

Ben je de trotse eigenaar van een huis/appartement met een klein balkon? Ondanks dat het balkon niet al te groot is, kan je hier toch optimaal van genieten. Daarbij is het wel wenselijk dat je het balkon op de juiste manier weet in te richten. Waar moet je dan zoal rekening mee houden? In dit artikel kan je enkele aandachtspunten vinden waar je rekening mee dient te houden bij het inrichten van een klein balkon.

Keuzes

Allereerst is het belangrijk om te beseffen dat je keuzes moet gaan maken. Ga je bijvoorbeeld voor een loungestoel? Of ga je, ondanks de toch ietwat krappe ruimte, voor een volledige loungeset? Aan jou de keus! In onze webshop kan je allerlei meubelen voor tuin en balkon vinden.

Het is hoe dan ook belangrijk om keuzes te gaan maken. Let hierbij niet alleen maar op je smaak. Nee de juiste keuze voor een nieuw tuinmeubelstuk is perfect qua smaak én qua budget. We willen je dan ook graag adviseren om een uitgebreid kijkje in onze webshop te nemen. Je ziet dan in één oogopslag de verschillende meubelen met bijbehorende prijskaartjes. Op die manier krijg je een goed inzicht van het huidige aanbod en het daarbij behorende bedrag.

mooie kleine tuin

mooie kleine tuin

Praktisch

Daarnaast moet je ook met praktische zaken rekening houden. Zo is het bijvoorbeeld niet handig om een grote eettafel op je balkon te zetten. Als je dat doet, bestaat de kans dat je met veel moeite op je balkon kan lopen.

Voor de optimale inrichting van een klein balkon ga je dan ook voor de gulle middenweg. Je hebt dan wel de gewenste tuinmeubelen, maar daarbij wel rekening gehouden met het formaat van het balkon.

Uitstraling

Ben je een liefhebber van begroeiing? Ook dan kan je met een klein balkon vele kanten op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan begroeiing over de zijkant/voorkant van het balkon. Ook kan je prachtige bloempotten voor op het balkon aanschaffen en daar mooie planten/bloemen in zetten.

Feit is dat je zelf de uitstraling van je balkon kunt bepalen. Ook hierbij geldt weer: probeer het kleine balkon volledig naar eigen smaak in te richten. Houd daarbij rekening met het formaat van het balkon, je eigen smaak en de bijbehorende prijskaartjes. Al met al is het een leuke bezigheid om een klein balkon in te richten. Houd rekening met bovenstaande aandachtspunten en je zit goed!