Kees Smit Tuinmeubelen

Kees Smit tuinmeubelen wordt steeds meer een begrip. Het Oosten van Nederland, waar de familie Smit al in 1942 begon met ondernemen, kende deze tuinmeubelspecialist al. Nu, met webwinkels in Duitsland, België en Nederland groeit de reputatie van Kees Smit tuinmeubelen razendsnel. Men zegt weleens ‘soort zoekt soort’, dus dat zij één van onze eerste partners waren is logisch.

Wie is Kees Smit tuinmeubelen?

Kees Smit is de grondlegger van het tuinmeubelconcern. De vader van Kees begon al in 1965 met de verkoop van tuinmeubelen, dus ervaring genoeg. Na de overname door Kees besloot hij zich geheel toe te leggen op de verkoop van tuinmeubelen. Dit was, voor een product dat toen nog een seizoen product voor op de camping was, een hele stap. Veel mensen waren dan ook sceptisch toen hij in 1981 de eerste permanente showroom voor tuinmeubels opende. Hoezeer hij gelijk had bleek al snel.

Mensen waren zo enthousiast dat zij het hele jaar door kwamen. Zo werd Kees tegen wil en dank een van de pioniers met openstelling op tweede paasdag. Inmiddels heeft zoon Henk de zaak overgenomen en verkoopt als derde generatie Kees Smit tuinmeubelen. Met een eigen distributiecentrum, experience stores in Almelo en Amersfoort en webwinkels in Duitsland, België en Nederland is een tuinartikelenimperium gevestigd.

Wat koop je bij Kees Smit tuinmeubelen?

Verrassend; tuinmeubelen! Eigenlijk zelfs wel heel veel tuinmeubelen. Met 25 merken in het assortiment (waaronder topmerken zoals X en X, maar ook verrassingen zoals X en X) en aanbod van shopper tot complete Loungeset is het moeilijk niets te kopen bij Kees Smit tuinmeubelen.

Hoe koop je bij Kees Smit tuinmeubelen?

Je kunt uiteraard in de webshop bestellen, de site is uiterst klantvriendelijk en in 2016 beloond met een Thuiswinkel Award. Een andere optie is een bezoek brengen aan een van de Experience Stores in Apeldoorn of Almelo. Deze combinatie leverde van de branchevereniging een onderscheiding op als beste tuinmeubelwinkel van het jaar 2012, 2013 en 2016.

Tuinmeubelen bezorgen of afhalen?

Bestellingen boven een bepaald bedrag (op dit moment € 150,- of € 300,- als een Parasolvoet deel uitmaakt van de bestelling, check altijd de bedragen op de site) worden binnen 3 werkdagen gratis binnen Nederland geleverd, dit met uitzondering van de Waddeneilanden, waar de bezorging maximaal 6 dagen kan duren. Bestel je voor minder dan € 150,-? Wil je liever in België of Duitsland geleverd krijgen? Of zit je liever morgen al buiten? Dan kun je altijd tegen betaling gebruik maken van de spoedservice.
Het je wel haast maar geen budget? Dan is dat geen probleem, je kunt je aankopen ook altijd afhalen bij één van de XXL Experience store.

Openingstijden

Maandag – 10:00 tot 20:30
Dinsdag – 10:00 tot 20:30
Woensdag – 10:00 tot 20:30
Donderdag – 10:00 tot 20:30
Vrijdag – 10:00 tot 20:30
Zaterdag – 09:00 tot 18:00
Zondag – 10:00 tot 18:00

Retouren en garantie

Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. In dat geval is Kees Smit tuinmeubelen erg duidelijk. Binnen 14 dagen kunnen goederen, mits verpakt en onbeschadigd, zonder opgave van redenen kosteloos retour gestuurd worden.
Wanneer goederen bij levering beschadigd blijken kun je dit binnen 3 dagen melden. Kees Smit tuinmeubelen gaat dan in overleg een goede oplossing zoeken. Ook bij het claimen van de wettelijke garantie (2 jaar) mag je de producten na overleg met Kees Smit Tuinmeubelen retour sturen.

Wat maakt Kees Smit tuinmeubelen uniek?

Naast ruim 40 jaar ervaring, een leidende positie en uitgebreide assortiment zijn klantvriendelijkheid en de laagsteprijsgarantie in het oog springende kenmerken van dit bedrijf.

Producten van Kees Smit Tuinmeubelen

Laagsteprijsgarantie voor tuinmeubelen

Kees Smit tuinmeubelen garandeert de laagste prijs. Mocht je binnen 4 weken na aankoop hetzelfde artikel ergens anders lager geprijsd zien, dan betaalt Kees Smit het verschil aan je terug, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Klantvriendelijkheid

Je kunt je afvragen of zo’n positieve beschrijving wel klopt. Kees Smit Tuinmeubelen ontving in 2017 ruim 100.000 klantbeoordelingen. Het gemiddelde was een 9,3….

Google Reviews

Bedrijfsgegevens

Kees Smit Tuinmeubelen

Euroweg 22
NL-3825 HD Amersfoort

KvK-nummer: 06073865

Telefoonnummer: + 31 (0)546 819493

Emailadres: info@keessmit.nl

Btw-nummer: NL808470115B01