Onderhoud Tuinmeubelen, Tips

Je tuin in het voorjaar; waar op te letten?

voorjaar tuin aandachtspunten

Elk jaar bestaat uit verschillende seizoenen met bijbehorende kenmerken. Deze kenmerken bepalen of en hoe je gebruik van je tuin kan maken. Uiteindelijk moet alles in de lente en in de zomer tot bloei komen, waardoor je tijdens de zomer van je tuin kan genieten. Maar, hoe doe je dat?

De voorjaar is namelijk hét moment waarop je voorbereidingen kan nemen. Deze voorbereidingen komen uiteindelijk letterlijk en figuurlijk tot bloei, waardoor je heerlijk van je tuin kan genieten.

voorjaar tuin planten

voorjaar tuin planten

Onderhoud- of aanschaf van tuinmeubelen

In de zomer is het heerlijk om tijd op je tuinmeubelen door te brengen. Als je de tuinmeubelen al in je tuin hebt staan, is een goede schoonmaakbeurt aan te raden. Neem een emmer met warm water, een zachte spons/borstel en wat groene zeep. Neem vervolgens je meubelen goed af, zodat ze weer stralen.

Mocht je nog geen tuinmeubelen hebben, is dit hét moment om tuinmeubelen aan te schaffen. Je hebt ongelooflijk veel keus. Neem bijvoorbeeld voor allerlei verschillende loungesets, tuintafels en parasols eens een kijkje in onze assortiment. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige producten tegen bodemprijzen; we hebben zelfs een laagste prijs garantie!

Onderhoud van je tuin

In de winter heeft je tuin het zwaar te verduren. De sneeuw, en overige neerslag, kan voor een flinke belasting zorgen. Dit betekent dat sommige planten en bloemen in de winter dood kunnen gaan. Ook kan onkruid zich nestelen op ongewenste plekken en zal je gras niet echt groeien.

Het onderhouden van je tuin in het voorjaar is dan ook een belangrijke taak. Zorg ervoor dat alles weer tot bloei komt of schaf nieuwe planten en bloemen aan. Verwijder al het onkruid, zodat je tuin weer een fraai geheel wordt.

Accessoires

Ben je tevreden met je huidige tuin? Of wil je her en der nog wat dingetjes aanpassen? Wij kunnen de aankoop van accessoires alleen maar toejuichen. Met kleine accessoires, zoals een Bijzettafel of fraaie bloempotten, kan je een hele andere dimensie aan je tuin geven. Kleine accessoires kunnen een grote invloed op de uitstraling hebben. Mede daardoor is het een belangrijk aandachtspunt tijdens het voorjaar; kijk naar eventuele accessoires die je graag zou willen hebben en bestel deze snel en veilig in onze webshop.