Tuinmeubelen

Zorg voor de vogeltjes in de lente!

voordelen hoek loungeset

De lente is dé periode in het jaar waarin de meeste dieren weer tot leven komen. De insecten komen tot leven, de muggen doen weer hun intrede in ons land en de vogeltjes beginnen met het baren van jonkies. Jij kunt daar een handje bij helpen. In je eigen tuin kan je deze vogeltjes helpen; je kunt hen op een leuke en simpele manier voeden.


Door het voeden van de vogeltjes kan je hen een sterke basis geven. Een basis waarop ze de lente en de andere seizoenen kunnen overleven. Bovendien biedt dit aan de jonge vogeltjes een kans om op een gemakkelijke manier voedsel te krijgen. Zij zijn namelijk nog niet al te getraind in het verkrijgen van voedsel in de vrije natuur.

hoek loungeset

hoek loungeset

Vogelhuisjes

Mede hierom hebben wij besloten om in ons assortiment meerdere vogelhuisjes op te nemen. Deze vogelhuisjes kan je in je tuin neerzetten of ophangen. Koop vervolgens wat voedsel voor vogeltjes en stop/hang dit in het vogelhuisje. Vervolgens kan je toekijken hoe de vogeltjes vanzelf naar dit vogelhuisje toe komen. Dit geeft je een voldaan gevoel én een echt lentegevoel.

Als je een kijkje in ons assortiment neemt, zie je meerdere vogelhuisjes terugkomen. Deze vogelhuisjes hebben verschillende kleuren. Zo hebben we blauwe vogelhuisjes, maar ook groene vogelhuisjes. Een leuk detail aan onze vogelhuisjes is het design van de huisjes.

De huisjes lijken namelijk op een echt huis. Dit komt voornamelijk door de hekjes die aan de zijkant van de huisjes geplaatst zijn. Op die manier lijkt het net op een echt huis, waarin de vogeltjes kunnen vertoeven.

Overigens heb je de keus tussen een volledig gesloten vogelhuisje met één klein gaatje of voor een open vogelhuisje. Het open vogelhuisje geeft een vrij gevoel, maar is minder geschikt om aan een muur op te hangen; je hebt dan tenslotte niks aan één open kant aangezien deze tegen de muur zit.

Ben je op zoek naar meerdere leuke tuindecoraties voor in de lente? Neem dan zeker eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment. We bieden vele verschillende soorten tuindecoraties aan die specifiek voor de lente geschikt zijn.