Resultaat 1–18 van de 349 resultaten wordt getoond

Applebee

In onze webshop vind je veel tuinmeubels terug. Deze meubels zijn door verschillende fabrikanten vervaardigd. Als je een meubelstuk met een landelijke uitstraling ziet, is de kans aanwezig dat deze door Applebee gemaakt zijn. Applebee is namelijk een welbekende fabrikant van tuinmeubels voor tuinen met een landelijke uitstraling. De producten zijn op de natuur afgestemd en passen daardoor prima in tuinen met een natuurlijke uitstraling.

Het assortiment van Applebee

Als je interesse in de producten van Applebee hebt, kan je uit een uitgebreid assortiment kiezen. Applebee levert verschillende soorten tuinmeubels. Denk hierbij aan tuinaccessoires, tuinbanken, tuinsets en tuinstoelen. Ook fraaie loungesets en tuintafels behoren tot het assortiment van Applebee.

De kenmerken van Applebee

Een kenmerk van de meubelen van Applebee is dus de natuurlijke uitstraling. Deze meubelen passen dan ook met name in een tuin met een natuurlijke uitstraling. Dat is onder andere terug te vinden in de materialen waar Applebee gebruik van maakt. In de meeste gevallen gaat het hierbij om natuurlijke materialen. Deze materialen passen dan ook perfect in een tuin met veel begroeiing en planten/bloemen.

Overigens hebben we nog één leuk detail over Applebee te vermelden: dit betreft een origineel Nederlands merk. Al in 1998 is het merk door twee Nederlandse broers opgericht. In de loop der jaren hebben zij hun onderneming aardig uit weten te breiden.

Koop direct de meubelen van Applebee

Ben jij de trotse eigenaar van een tuin met een natuurlijke uitstraling? Zoek je nog naar geschikte tuinmeubels? Dan spreken de meubelen van Applebee je ongetwijfeld aan. Koop deze tuinmeubels direct in onze webshop en profiteer van het fraaie design en de natuurlijke materialen die gebruikt zijn!